Beeman Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Po solidnosci szwajcara pora na koreanczyka. Pierwsze trzy sekundy nagrania. Cytuj
Beeman Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Pszczoly czujnikiem wykrywacza materialow wybuchowych. Cytuj
MAQ Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Coś mi się wydaje że tu jest wysiana wyka z jęczmieniem specjalnie, a pszczelarz się cieszy że chwasty zarosły Cytuj
daro Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 18 godzin temu, MAQ napisał(a): Coś mi się wydaje że tu jest wysiana wyka z jęczmieniem specjalnie Może na zielonkę . Cytuj
gajowy Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Była dyskusja na forum o klepaniu kosy. Poniżej link do filmu , w którym dosyć łopatologicznie jest wyjaśnione o co w tym chodzi. https://www.youtube.com/watch?v=pih3LxPmYcY i jeszcze coś co mi przypomina to co mój ojciec z kosą robił: Edytowane 6 Czerwca przez gajowy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi