Słowian Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Bohtyn jak ja dam radę to mogę cię zgarnąć . Jakby się mi udało to pojadę z całą familią żona + dzieci ale mam dwójkę więc byś się jeszcze zmieścił a jechać przez Kielce to dla mnie żaden problem, mówię poważnie jakbyś był chętny a nie miał cie kto zabrać. Tylko u mnie jest inny problem, na 100 % będę wiedział końcem lutego czy dam radę, da się to jakoś ogarnąć organizacyjnie wpłaty, noclegi itp. ?? . Wiecie że u mnie spore zmiany i za cholerę nie dam rady potwierdzić swojego przybycia wcześniej, duży to problem !!?? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jakby się mi udało Rób tak żeby się udało A ja będę trzymał za to kciuki Cytuj
daro Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 To ja zgarnę lub Kosut. To żona mówi kiedy można . Bożena by przyjechała. Cytuj
Słowian Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 jak chodzi o mnie to żona akurat do tego nic nie ma, wszystko zależy jak mi się trasy poukladaja. Poza tym kombinuje jeszcze co innego, właśnie się szkole w KRK w tym zakresie od 13.01 następne miesięczne weekendowe szkolenie zakończone poważnym egzaminem państwowym więc mam teraz poza sama jazda jeszcze sporo na glowie, Jedna osoba już wie co planuje jak się uda to się pochwalę ogólnie . tak czy siak fajnie byłoby to wszystko odreagować na takim spotkaniu w tak zacnym gronie i się w końcu poznać z większą ilością aktywnych użytkowników tego forum. podsumowując Robi trzymaj kciuki ja też się będę starał ile będę mógł i miejmy nadzieję że się uda. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 To żona mówi kiedy można . Bożena by przyjechała. Bożena i tak przyjedzie . Jedna spódniczka już się zapowiedziała Cholera kusicie No Do zobaczenia w Pszczelej W. i miesiąc później w Turku . Cytuj
daro Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Słowian chyba w wojsku nie był. Pisze żołnierz do dziewczyny - jak będę mógł to przyjadę w sobotę . Dziewczyna odpisuje - będziesz mógł , przyjeżdżaj . Każdy ma swoje sprawy i życie nie zawsze się układa jakby się chciało. Słowian - Ty nie myśl ,Ty kombinuj. 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Namawiam moją małżonkę do uczestnictwa w tym spotkaniu . Może da radę ją namówić bo jest osobą bardzo gadatliwą i nie będzie na pewno nudno Ale oczywiście nie wiem czy nie będzie za mało profesjonalnie ??? Pozdrawiam Tadek Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Namawiam moją małżonkę do uczestnictwa w tym spotkaniu . Może da radę ją namówić bo jest osobą bardzo gadatliwą i nie będzie na pewno nudno Ale oczywiście nie wiem czy nie będzie za mało profesjonalnie ??? Pozdrawiam Tadek Emil też zabierze Małżonkę, która dopiero "raczkuje" w temacie pszczelarstwo , więc wspólnie z Twoją będą mogły sprowadzać nas na ziemię Cytuj
daro Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 To nie ma ma być szkolenie (tak se myślę ) a poklepywanie się po plecach i kadzenie. Kobiety łagodzą obyczaje. Swojej nie wezmę bo nie ma czasu , dobrze jak mi rozreszenie da. Cytuj
sok_mir Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Niezapomnijcie zabrac jakichs ksiazek do czytania Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kobiety łagodzą obyczaje. Swojej nie wezmę Kolega na okoliczność mówił , że drzewa do lasu się nie wozi ... Chociaż mówił to jadąc na wczasy do Hiszpanii Niezapomnijcie zabrac jakichs ksiazek do czytania Zabierzemy . Mam małą kolekcję "lektury na specjalną okazję" . Rozumiem , że z Moselle będzie Ci do nas po drodze ? Cytuj
Kosut Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jeśli będą jakieś Żony to być może i swoją uda mi się namówić- Kobiety sobie pogadają, a my będziemy mieć więcej czasu na czytanie. Cytuj
Nacek Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Gorzej jak kobiety się zabiorą za czytanie 1 Cytuj
bogor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 uchylcie rąbka tajemnicy co to za biblię zamierzacie czytać na tym spotkaniu? Cytuj
bogor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Swojej nie wezmę bo nie ma czasu , zazdrośnik Cytuj
Kosut Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 uchylcie rąbka tajemnicy co to za biblię zamierzacie czytać na tym spotkaniu? To będzie Encyklopedia Pszczelarska - praca zbiorowa Cytuj
daro Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Bogor wybierałem się do Ciebie poczytać przy lampie ale może w tym . Rękopisy się czyta najlepiej . P.S. Nie zazdrośnik ale na 2 etatach pracuje. Ja zimą na 1 1/2 , ale przy takim zapotrzebowaniu na miód zrezygnuję z połówki na rzecz pszczół. Może się da namówić , nie wiem . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Będziemy czytać klasykę .Mam trylogię ...Tom od Darka - DaroTom od Emila - Emik3Tom od Jurka - DudiByły jeszcze książki od Tajdena , PiotrkaF. , ale zostały przeze mnie "wycofane z biblioteki" PS.Jerzy - Tajden już nie czyta książek !Wzrok mu się pogorszył i nie widzi liter Cytuj
bogor Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Będziemy czytać klasykę . Wzrok mu się pogorszył i nie widzi liter To co On pije,że traci wzrok? 1 Cytuj
bogor Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Bogor wybierałem się do Ciebie poczytać przy lampie ale może w tym . Jak co to daj cynk , wyślę żonę gdzieś bom zazdrośnik,albo zabierz swoją to co innego. Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Podanie do żony napisałem, ale boję się że nie dam rady starej gwardii Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 To co On pije,że traci wzrok? Chyba jogurt Podanie do żony napisałem, ale boję się że nie dam rady starej gwardii Masz gadane . Dasz radę 1 Cytuj
Bożena Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Gorzej jak kobiety się zabiorą za czytanie Ja uwielbiam czytać Tylko brakuje okazji Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja uwielbiam czytać Tylko brakuje okazji To biorę książkę i lecę do Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi