Ślężańskie Miody Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Mój pokrętny umysł zawiódł mnie w najdalsze zakątki internetów i udało mi się przez przypadek wyniuchać ciekawostkę. Znalazłem na stronie "Pszczelarstwa" link do roczników pszczelarstwa z lat 1950 do 2012. Link prowadzi do "chmury" i pliki możecie zapisać w dysku google. Musicie tylko zalogować się do konta na gmail. Wsio jest ładnie podzielone na roki i miesiące. Można poczytać w wolnej chwili i porównać do tego co było kiedyś. O i jest za darmo. Tutaj link. Pozdrawiam, Daniel 3 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Ok. Dzięki Nie raz sięga się do archiwalnych opracowań . Cytuj
kubek33 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Daniel pokrętność Twojego umysłu jest bardzo przydatna :D . To prawdziwa rzeka wiedzy..... tylko kiedy to czytać... Cytuj
Emik3 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 . To prawdziwa rzeka wiedzy..... tylko kiedy to czytać... Gdyby się troszkę natrudzić to można do tego zagonić jakiś translator do czytania, wrzucić na odtwarzacz albo słuchawki i słuchać na dobranoc jak program czyta. Lenistwo pierwsza klasa, ale bez audiobooka Lalki bym nie przeszedł Cytuj
kubek33 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 A ja przeszedłem......bez audiobooka Cytuj
Kosut Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Emil masz spoko Żonkę poco Ci Lalka? 1 Cytuj
Emik3 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Zawsze się przyda alternatywa na bóle głowy czy fochy, wtedy pokornieje . Tak czy siak do niektórych numerów czy artykułów nie ma dostępu, bo podczas ściągania wyskakuje info o braku uprawnień, ale i tak jest dużo Cytuj
Krzychu Opublikowano 12 Grudnia 2019 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Tak z ciekawości, odświeżając temat - mam kilka czasopism "pszczelarstwa" właśnie z tamtych lat, w wersji papierowej Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 8 godzin temu, Krzychu napisał: Tak z ciekawości, odświeżając temat - mam kilka czasopism "pszczelarstwa" właśnie z tamtych lat, w wersji papierowej Ja też . Kilka ... kg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi