Ślężańskie Miody Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Mój pokrętny umysł zawiódł mnie w najdalsze zakątki internetów i udało mi się przez przypadek wyniuchać ciekawostkę. Znalazłem na stronie "Pszczelarstwa" link do roczników pszczelarstwa z lat 1950 do 2012. Link prowadzi do "chmury" i pliki możecie zapisać w dysku google. Musicie tylko zalogować się do konta na gmail. Wsio jest ładnie podzielone na roki i miesiące. Można poczytać w wolnej chwili i porównać do tego co było kiedyś. O i jest za darmo. Tutaj link. Pozdrawiam, Daniel 3 Quote
Tadek11 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Ok. Dzięki Nie raz sięga się do archiwalnych opracowań . Quote
kubek33 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Daniel pokrętność Twojego umysłu jest bardzo przydatna :D . To prawdziwa rzeka wiedzy..... tylko kiedy to czytać... Quote
Emik3 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 . To prawdziwa rzeka wiedzy..... tylko kiedy to czytać... Gdyby się troszkę natrudzić to można do tego zagonić jakiś translator do czytania, wrzucić na odtwarzacz albo słuchawki i słuchać na dobranoc jak program czyta. Lenistwo pierwsza klasa, ale bez audiobooka Lalki bym nie przeszedł Quote
Emik3 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Zawsze się przyda alternatywa na bóle głowy czy fochy, wtedy pokornieje . Tak czy siak do niektórych numerów czy artykułów nie ma dostępu, bo podczas ściągania wyskakuje info o braku uprawnień, ale i tak jest dużo Quote
Krzychu Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Tak z ciekawości, odświeżając temat - mam kilka czasopism "pszczelarstwa" właśnie z tamtych lat, w wersji papierowej Quote
Robi_Robson Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 8 godzin temu, Krzychu napisał: Tak z ciekawości, odświeżając temat - mam kilka czasopism "pszczelarstwa" właśnie z tamtych lat, w wersji papierowej Ja też . Kilka ... kg. Quote
Recommended Posts