manio Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 1 godzinę temu, MAQ napisał(a): W jaki sposób dodajesz zdjęcia? Nic nie widać, plik uszkodzony ja z obrzydzeniem , ale wchodzę na ambrozję żeby wstawić zdjęcia na Banicję , bo mają fajny mechanizm z fotosikiem. Szkoda ,że u nas takiego nie ma . To bym nie musiał się tam logować i robić sztuczny tłok 1
Tadek11 Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 2 godziny temu, MAQ napisał(a): W jaki sposób dodajesz zdjęcia? Nic nie widać, plik uszkodzony Nic nie widać ? Czy wszyscy nie widzą czy tylko Ty ? To będę próbował coś zmienić . A teraz 1 1
MAQ Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 3 minuty temu, Tadek11 napisał(a): Nic nie widać ? Czy wszyscy nie widzą czy tylko Ty ? To będę próbował coś zmienić . A teraz Teraz gra gitara. Piękne rameczki
Tadek11 Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 1 godzinę temu, manio napisał(a): ja z obrzydzeniem , ale wchodzę na ambrozję żeby wstawić zdjęcia na Banicję , bo mają fajny mechanizm z fotosikiem. Szkoda ,że u nas takiego nie ma . To bym nie musiał się tam logować i robić sztuczny tłok A nie masz konta Google ? 🙂 Michał publikuje zdjęcia na forum chyba w darmowym hostingu strony "imgur " 🙂 jeżeli mnie pamięć nie myli. ? Bo galeria Lightbox to już wyższa szkoła jazdy.
michal79 Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 12 godzin temu, Tadek11 napisał(a): A nie masz konta Google ? 🙂 Michał publikuje zdjęcia na forum chyba w darmowym hostingu strony "imgur " 🙂 jeżeli mnie pamięć nie myli. ? Bo galeria Lightbox to już wyższa szkoła jazdy. Imgur działa od lat, mam nadzieję będzie działać jak najdłużej.
mirek. Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 uff miodobranie zrobione ale niestety w tym roku czystej nawłoci nie mam co ramka to inna 1
Tadek11 Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 14 minut temu, mirek. napisał(a): uff miodobranie zrobione ale niestety w tym roku czystej nawłoci nie mam co ramka to inna A co to znaczy czysta nawłoć? Nigdy w naszych warunkach tego nie uświadczysz , nie ma plantacji nawłoci na kilkunastu ha i monokultur z nawłocią i zawsze z czymś pomieszają z nostrzykiem itp. . Aby nie z cukrem czy inwertem . A nawłoć ma tak dominujący smak , że zdominuje inne dodatki , bo dużo teraz kwitnie różnych kwiatów ogrodowych a spadź już przeminęła i w sumie tylko nawłoć u nas jest teraz jedynym pożytkiem towarowym bo wrzos nie wiem kto jeszcze na to liczy ?
mirek. Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) 21 minut temu, Tadek11 napisał(a): Nigdy w naszych warunkach tego nie uświadczysz bzdura nawet Adam w 1 roku był zdziwiony że taka odebrana ale ja wiem w czym jest nie problem a jak działać nie karmie nigdy przed nawłocią Edytowane 6 Września 2023 przez mirek.
michal79 Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 Ja w tym miodobraniu miałem dziwną ramkę. Nieposklepiona, ale w komórkach taka mocno ścięta galaretka. Moja miodarka nie dała jej rady. Wróciło do pszczół...
Tadek11 Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 2 godziny temu, mirek. napisał(a): bzdura nawet Adam w 1 roku był zdziwiony że taka odebrana ale ja wiem w czym jest nie problem a jak działać nie karmie nigdy przed nawłocią U ciebie koło Dębego to pewnie tylko nawłoć jest , bo tam same łąki i rolnicze zasiewy a w sierpniu to co tam jeszcze kwitnie co jeszcze ? Robiłeś rozeznanie pasieczyska pod kontem pożytków ? Adam w swoich okolicach ma bogatszą florę roślinną w okolicach Mrozów i nawet mi kiedyś mówił o tym.
daro Opublikowano 10 Września 2023 Opublikowano 10 Września 2023 No chyba pora zakończyć . Podsumowanie ? Niech każdy podsumuje w nowym temacie .
Rekomendowane odpowiedzi