manio Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 godzinę temu, MAQ napisał(a): W jaki sposób dodajesz zdjęcia? Nic nie widać, plik uszkodzony ja z obrzydzeniem , ale wchodzę na ambrozję żeby wstawić zdjęcia na Banicję , bo mają fajny mechanizm z fotosikiem. Szkoda ,że u nas takiego nie ma . To bym nie musiał się tam logować i robić sztuczny tłok 1
Tadek11 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 2 godziny temu, MAQ napisał(a): W jaki sposób dodajesz zdjęcia? Nic nie widać, plik uszkodzony Nic nie widać ? Czy wszyscy nie widzą czy tylko Ty ? To będę próbował coś zmienić . A teraz 1 1
MAQ Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 3 minuty temu, Tadek11 napisał(a): Nic nie widać ? Czy wszyscy nie widzą czy tylko Ty ? To będę próbował coś zmienić . A teraz Teraz gra gitara. Piękne rameczki
Tadek11 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 godzinę temu, manio napisał(a): ja z obrzydzeniem , ale wchodzę na ambrozję żeby wstawić zdjęcia na Banicję , bo mają fajny mechanizm z fotosikiem. Szkoda ,że u nas takiego nie ma . To bym nie musiał się tam logować i robić sztuczny tłok A nie masz konta Google ? 🙂 Michał publikuje zdjęcia na forum chyba w darmowym hostingu strony "imgur " 🙂 jeżeli mnie pamięć nie myli. ? Bo galeria Lightbox to już wyższa szkoła jazdy.
michal79 Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 12 godzin temu, Tadek11 napisał(a): A nie masz konta Google ? 🙂 Michał publikuje zdjęcia na forum chyba w darmowym hostingu strony "imgur " 🙂 jeżeli mnie pamięć nie myli. ? Bo galeria Lightbox to już wyższa szkoła jazdy. Imgur działa od lat, mam nadzieję będzie działać jak najdłużej.
mirek. Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 uff miodobranie zrobione ale niestety w tym roku czystej nawłoci nie mam co ramka to inna 1
Tadek11 Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 14 minut temu, mirek. napisał(a): uff miodobranie zrobione ale niestety w tym roku czystej nawłoci nie mam co ramka to inna A co to znaczy czysta nawłoć? Nigdy w naszych warunkach tego nie uświadczysz , nie ma plantacji nawłoci na kilkunastu ha i monokultur z nawłocią i zawsze z czymś pomieszają z nostrzykiem itp. . Aby nie z cukrem czy inwertem . A nawłoć ma tak dominujący smak , że zdominuje inne dodatki , bo dużo teraz kwitnie różnych kwiatów ogrodowych a spadź już przeminęła i w sumie tylko nawłoć u nas jest teraz jedynym pożytkiem towarowym bo wrzos nie wiem kto jeszcze na to liczy ?
mirek. Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 (edited) 21 minut temu, Tadek11 napisał(a): Nigdy w naszych warunkach tego nie uświadczysz bzdura nawet Adam w 1 roku był zdziwiony że taka odebrana ale ja wiem w czym jest nie problem a jak działać nie karmie nigdy przed nawłocią Edited September 6, 2023 by mirek.
michal79 Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Ja w tym miodobraniu miałem dziwną ramkę. Nieposklepiona, ale w komórkach taka mocno ścięta galaretka. Moja miodarka nie dała jej rady. Wróciło do pszczół...
Tadek11 Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 2 godziny temu, mirek. napisał(a): bzdura nawet Adam w 1 roku był zdziwiony że taka odebrana ale ja wiem w czym jest nie problem a jak działać nie karmie nigdy przed nawłocią U ciebie koło Dębego to pewnie tylko nawłoć jest , bo tam same łąki i rolnicze zasiewy a w sierpniu to co tam jeszcze kwitnie co jeszcze ? Robiłeś rozeznanie pasieczyska pod kontem pożytków ? Adam w swoich okolicach ma bogatszą florę roślinną w okolicach Mrozów i nawet mi kiedyś mówił o tym.
daro Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 No chyba pora zakończyć . Podsumowanie ? Niech każdy podsumuje w nowym temacie .
Recommended Posts