Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Wybór Debiutanta oraz Pszczelarza 2016 roku  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Debiutant 2016r.

• Emik3
      14
    • kri
      1
    • Ewunia
      13
    • PawelKS3
      15
    • Kubek33
      9
    • Nacek
      2
    • siverit
      8
    • hucul
      8
  2. 2. Pszczelarz 2016r.

• Tadek11
      6
    • daro
      8
    • piotrpodhale
      12
    • joasia
      6
    • Imker
      2
    • Słowian
      9
    • Mazi
      1
    • Bohtyn
      7
    • Boddan
      0
    • Robi_Robson
      20
    • bogor
      1
    • Xpand
      2
    • Ślężańskie Miody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawać dawać ustawiac sie po trzech bo nie ma czasu :D roboty w cholerę ze się do wiosny nie wyrobie a tak tylko się tu zaglada

Opublikowano

I dla mnie jakaś reproduktorka kraineczka za zgłoszenie Cię do konkursu  :D  :D

Dla Ciebie to truteń - reproduktor :-P

Opublikowano

Piotr teraz poważnie coć klawka mi się zlewa jak sie sprawdzą nbiore 2-3 reproduktorki na jesien tan powiedzmy sierpien dla pszczól jesien i jadę w 2018 ze swoją produkcja a wy macie matki za koszt przesył

Opublikowano

Walka robi się ciekawa zacięta :D Emik, Ewunia, albo PawełKS3, Kubek33 oraz hucul też jeszcze nie są bez szans więc walka do końca :D kto dostanie nagrodę główną czyli nówka sztuka nie śmigany ul korpusowy mojej pożal sie boże produkcji :D ??????? hmmmm???

Opublikowano

Proponowałbym jednak, aby na czas trwania nakiety temat jakoś wyróżnić, aby po zalogowaniu na forum, każdy wiedział, że takie coś obecnie jest, gdyż chwilę po utworzeniu tematu, w ogóle ciężko go znaleźć. W wątku postał inny temat, na stronie głównej nic nie widać i łatwo jest takie coś przeoczyć. No chyba, że nie zależy nam, żeby jak najwięcej ludzi wzięło udział.

Opublikowano

emik bardzo dobry pomysł Paweł lub nasz Car powinni się z tym zająć, albo ten podpadnięty Piotr szybszy niż grzechotnik bedzie chciał odkupić soje winy i zrobi z tym porządek :D (i tak mu nie wybaczę ale zawsze coś :D)

Opublikowano

Teraz trochę późno i dużo dłubaniny by było. Szczerze, to za wyklinanie na forum powinni bana na 24h dawać żeby dać czas ochłonąć a nie tylko cenzurę nakładać :P.

Ogólnie to można by w ten sposób na przyszłą ankietę zrobić, że na stronie głównej dodać mały moduł jak teraz jest ze zbiórką na jazdę rowerami po zaspach, z wątkiem obecnie ważnym na forum, bądź też akcją jakąś organizowaną na forum. Jedno aktualnie najważniejsze wydarzenie związane z działalnością forum, no ale teraz to już nie zmuszajmy nikogo do grzebania, jednak w przyszłości taka opcja będzie na pewno pomocna.

Opublikowano

Ja osobiści jestem przeciw takim ankietom na  przodownika jakiegokolwiek  forum w mało liczebnych środowiskach osobowych składających się z kilkudziesięciu aktywnych członków i znających się korespondencyjnie i dotyczy to  jakiegokolwiek forum , takiego jak nasze też.  Dlaczego -  bo antagonizuje to nas zamiast zachęcać do partnerskiej wymiany poglądów i doświadczeń. Takie jest moje zdanie uczestnika już kilku forów i na każdym z nich w którym był taki konkurs zawsze były nieporozumienia  i niezdrowa rywalizacja pyskówki  albo jakieś koneksje towarzyskie osób znających się bliżej osobiście i nawzajem się popierających  . Dlaczego ? Bo nie podano precyzyjnych kryteriów konkursu , tylko zostawiono to do widzimisię każdego i efekt , sporo głosów oddanych na niezbyt merytorycznych uczestników ale na tak zwanych "zabawowych" lub "swoich" . Widocznie ja też byłem zabawowy w ubiegłym roku 2015 :D

Ale oczywiście to jest demokracja !!!!!!!

I jak mówią niektórzy,  bez obrazy i żadnych kontekstów do naszej zabawy tu na forum. 

- W demokracji dwóch  meneli spod budki z piwem przegłosuje profesora uniwersytetu bo mają większość

I tym morałem wypada mi zakończyć.

Pozdrawiam

uklon2.gif

• Lubię 4
Opublikowano

Tadziu, spokojnie to tylko wirtualna zabawa i wirtualne tytuły. Na spokojnie do tego trzeba podchodzić a forum dzięki temu żyje.

• Lubię 3
Opublikowano

Dokładnie jak pisze Paweł, przecież to tylko taka zabawa, prosze sie nie spinać :D, tylko nie piszcie mi że za  podpis pod nickiem "Pszczelarz Roku" byłby ktoś skłonny namieszać lub pokłócić użytkowników forum bo normalnie padne na pysk :D 2smiejsie.gif 2smiech2.gif 2smiech.gif

Jeszcze bym może i zrozumiał na debiutantach bo tam walczą o ul mojej produkcji :D , ale tobie Tadziu chodzi chyba o przekaz merytoryczny pszczelarza roku ?? Ale jak pisalismy wyżej bez spiny to tylko zabawa :D

• Lubię 1
Opublikowano

Słowian - Pszczelarz roku walczy przecież o flaszkę, którą zaoferowałem ;)

Opublikowano

Przepraszam ,że się wtrącę . Nie jestem pszczelarzem i nigdy nim nie będę. Mam pszczoły którymi się chcę zaopiekować, dlatego zapisałam się na to forum aby móc zadać pytanie i otrzymać odpowiedź. Nie będę zmyślać, chwalić  się i stawiać sobie poprzeczki, jeśli uda mi się utrzymać pszczoły, poprostu  będę dumna z siebie. Jeśli chodzi o merytoryczne wpisy to przepraszam ale o czym ja zielony człowieczek mam pisać. A poza tym dużo odpowiedzi można znaleźć na forum po co powielać pytania.Dziękuję za nominację i za  otrzymane głosy pomimo ,że jest to wirtualna zabawa dziękuję wszystkim za uznanie :).                   

• Lubię 2
Opublikowano

A ja się założę że jak cię złapie z tymi pszczółkami to już nie odpuści. :D Będzie piękna pasieka,bo kobiety z racji tego,że są matkami potrafią się wspaniale opiekować pszczółkami,dlatego są dobrymi pszczelarzami.Ja znam dużo kobiet pszczelarzy i niema wśród nich żadnego paproka jakimi bywają faceci. ;) PK 

Obyś się Piotrze nie mylił :D :D :D. Gdybym była młodsza to może miało by to sens :lol: :lol: :lol:.

Opublikowano

Ja osobiści jestem przeciw takim ankietom na  przodownika jakiegokolwiek  forum w mało liczebnych środowiskach osobowych składających się z kilkudziesięciu aktywnych członków i znających się korespondencyjnie i dotyczy to  jakiegokolwiek forum , takiego jak nasze też.  Dlaczego -  bo antagonizuje to nas zamiast zachęcać do partnerskiej wymiany poglądów i doświadczeń. Takie jest moje zdanie uczestnika już kilku forów i na każdym z nich w którym był taki konkurs zawsze były nieporozumienia  i niezdrowa rywalizacja pyskówki  albo jakieś koneksje towarzyskie osób znających się bliżej osobiście i nawzajem się popierających  . Dlaczego ? Bo nie podano precyzyjnych kryteriów konkursu , tylko zostawiono to do widzimisię każdego i efekt , sporo głosów oddanych na niezbyt merytorycznych uczestników ale na tak zwanych "zabawowych" lub "swoich" . Widocznie ja też byłem zabawowy w ubiegłym roku 2015 :D

Ale oczywiście to jest demokracja !!!!!!!

I jak mówią niektórzy,  bez obrazy i żadnych kontekstów do naszej zabawy tu na forum. 

- W demokracji dwóch  meneli spod budki z piwem przegłosuje profesora uniwersytetu bo mają większość

I tym morałem wypada mi zakończyć.

Pozdrawiam

uklon2.gif

Też się zgadzam, do zabawy mogą być inne ankiety, np. co pijemy w sobotę na śniadanie, a nie wyłaniające co roku szerszą grupę osób "równiejszych" ewentualnie "wyróżnionych" na forum :).

• Lubię 1
Opublikowano

Nie jestem pszczelarzem i nigdy nim nie będę.                   

Oczywiście że nie jesteś ani nie będziesz, ale pszczelarką jak najbardziej :)

• Lubię 1