daro Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tylko w troki się nie zaplącz .Ja tam z kobietami wolę obrazki oglądać. Stary jestem i oczy mnie bolą. ;) Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja tam z kobietami wolę obrazki oglądać. Stary jestem i oczy mnie bolą. ;) Ja też stary i ślepy , ale chętnie poczytam , pooglądam obrazki i ... jeszcze to i owo Cytuj
Bożena Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 To biorę książkę i lecę do Ciebie No ja teraz uziemiona w domu na 6 tyg.i na antybiotykach, więc większe czytanie to tylko z moim mężem A o książki nie musisz się martwić, coś znajdę Cytuj
Słowian Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Po tym spotkaniu to forum upadnie , wszyscy oślepną i nie bedzie komu pisać no bo jak brajlem chyba 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 No ja teraz uziemiona w domu na 6 tyg.i na antybiotykach, więc większe czytanie to tylko z moim mężem A o książki nie musisz się martwić, coś znajdę Już miałem jechać , ale przypomniałem sobie , że jak wezmę okulary do czytania , to będę musiał odłożyć okulary do jazdy samochodem . A w taki ziąb piechotą nie chce się wracać . 1 Cytuj
Bożena Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Już miałem jechać , ale przypomniałem sobie , że jak wezmę okulary do czytania , to będę musiał odłożyć okulary do jazdy samochodem . A w taki ziąb piechotą nie chce się wracać . Noclegu nie przewiduję Cytuj
daro Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 My młodzi nam czytanie nie zaszkodzi ! Przyjedź poświecisz oczy nie osłabną. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Noclegu nie przewiduję Tego się obawiałem Cytuj
Paweł Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jeśli żona nie zdecyduje się ze mną jechać, to będę mógł kogoś zabrać. Na razie nic nie deklaruję, ponieważ sytuacja jest "rozwojowa" Cytuj
Bohtyn Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Bohtyna zabierz . Bardzo dziękuję za pamięć, ale ja odpadam. Choć bardzo Wam kibicuję i będę nadal kibicował. Też do czytania rękopisów,już wzrok nie ten. 1 Cytuj
daro Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Oj tam, czytanie nie obowiązkowe , możesz być za Prelegenta . Gospodarka zydelkowa czyli ... Jak się kciuki trzyma to też dobrze. 6 Cytuj
bogor Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jeśli żona nie zdecyduje się ze mną jechać, to będę mógł kogoś zabrać. No dziewczyny to bardzo subtelna propozycja nie do odrzucenia. 1 Cytuj
Tajden Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Będziemy czytać klasykę . Mam trylogię ... Tom od Darka - Daro Tom od Emila - Emik3 Tom od Jurka - Dudi Były jeszcze książki od Tajdena , PiotrkaF. , ale zostały przeze mnie "wycofane z biblioteki" PS. Jerzy - Tajden już nie czyta książek ! Wzrok mu się pogorszył i nie widzi liter Robercie! Czy zbierasz te pieniądze? Może gdzieś przeoczyłem numer konta? Twoje konto gdzieś mam, czy będzie to samo? Cytuj
daro Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mi napisał na priv powinien publicznie . Jak tam chce , myślę że jak dasz tytuł to się rozbierze po co i od kogo. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mi napisał na priv powinien publicznie . Jak tam chce , myślę że jak dasz tytuł to się rozbierze po co i od kogo. Numer konta zainteresowanym wyślę e-mailem , lub w PW. W tytule proszę o podawanie swojego nicku i tego , że wpłata dotyczy integracji w Turku Ewentualnie jeśli wpłata jest zbiorowa , to można napisać mi wiadomość kogo jeszcze wpłata dotyczy . Robercie! Czy zbierasz te pieniądze? Może gdzieś przeoczyłem numer konta? Twoje konto gdzieś mam, czy będzie to samo? W PeKaO s.a . konto zlikwidowałem. w mBank-u jest aktualne . Nie wiem które masz , więc zaraz Ci wyślę numer w wiadomości Cytuj
Kosut Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Rozumiem że w Pszczelej na konferencji będzie można wpłacić gotówką? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Rozumiem że w Pszczelej na konferencji będzie można wpłacić gotówką? Można . Chyba będę w stanie zapamiętać kto wpłacił ... Oczywiście to żart . Czytać się czyta , ale delikatnie . Nigdy nie doczytałem do zakończenia Cytuj
Kosut Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Można . Chyba będę w stanie zapamiętać kto wpłacił ... Oczywiście to żart . Czytać się czyta , ale delikatnie . Nigdy nie doczytałem do zakończenia Pszczelarze to trochę specyficzne środowisko i nigdy się nie da przeczytać wszystkiego do końca, bo zawsze ktoś ma jeszcze jakąs nowelkę na czarną godzinę skitraną. Cytuj
dudi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Bożena i tak przyjedzie . Jedna spódniczka już się zapowiedziała No Do zobaczenia w Pszczelej W. i miesiąc później w Turku . No niestety Robert, ani Pszczela ani Turek nie dla mnie Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pszczelarze to trochę specyficzne środowisko i nigdy się nie da przeczytać wszystkiego do końca, bo zawsze ktoś ma jeszcze jakąs nowelkę na czarną godzinę skitraną. W ulu. To fakt. No niestety Robert, ani Pszczela ani Turek nie dla mnie Rozczarowujesz mnie. Zaprzepaszczasz tradycję i nie pomagasz stworzyć nowej ? Znów wyjazd na zachód ? Cytuj
dudi Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak, tak jestem tutaj od października. Wróciłem po Świętach 8 stycznia i zaraz bym musiał jechać - za daleko. Turek tez odpada bo zjadę na Wielkanoc dopiero, ale może na przyszły rok sobie odpuszcze wyjazd to się spotkamy. Dobrego szkolenia, pozdrowienia dla całej niezawodnej ekipy 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak, tak jestem tutaj od października. Wróciłem po Świętach 8 stycznia i zaraz bym musiał jechać - za daleko. Turek tez odpada bo zjadę na Wielkanoc dopiero, ale może na przyszły rok sobie odpuszcze wyjazd to się spotkamy. Dobrego szkolenia, pozdrowienia dla całej niezawodnej ekipy No trudno . Będziesz miał czkawkę 1 Cytuj
Kosut Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Robi masz już jakieś pewniejsze dane co do liczby uczestników? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi