Robi_Robson Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Na razie , to wiem o 9 forumowiczach którzy prawie na pewno będą i (szacunkowo) 4 osobach towarzyszących .Jeszcze mamy trochę czasu , więc jak sądzę kilka kolejnych osób podejmie decyzję o udziale Cytuj
Słowian Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 A można się zwalić na spotkanie tak na doczepnego bo ja będę wiedział pewnie dopiero parę dni przed bibą ?? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 A można się zwalić na spotkanie tak na doczepnego bo ja będę wiedział pewnie dopiero parę dni przed bibą ?? Odezwij się do Jacka na pw Cytuj
Tadek11 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Łukasz to nie ma być biba ? Tylko spotkanie integracyjne . Trzymajmy się prawdy . Pozdrawiam Tadek Cytuj
PiotrekF Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 ... Łukasz to nie ma być biba ? Tylko spotkanie integracyjne . Trzymajmy się prawdy . Pozdrawiam Tadek w/g mnie ... ... gdyby tak naprawdę trzymać się ... 'prawdy' , to mające się odbyć spotkanie będzie spotkaniem poznawczym , ludzi którzy od pewnego już czasu się ... znają . No chyba , że faktycznie (tak jak w tytule) intgracyjne ... a to nie to samo co .... co mogą mieć na myśli 'niewybierający' się . PF Cytuj
daro Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Frajer prawda Łukasz łap się płota . Zapraszamy . Jak co będziesz na waleta. 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Łukaszu nie kombinuj !Z tego co mimo daleko zaawansowanej sklerozy pamiętam , to deklarowałeś przyjazd razem z Bohdanem ?A blisko masz jeszcze do kompletu dwóch Piotrów i Władka , że o Danielu nie wspomnę Cytuj
Emik3 Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Jak bym się nie starał to ni w ząb termin mi nie pyknął. Raz, że wizytę mam kontrolną u lekarza za półtorej miesiąca, a dwa żona ma obronę pracy dyplomowej, którą kończy pisać w któryś z nadchodzących weekendów więc do czasu obrony w zasadzie w każdy weekend może ona wypaść. Jak już miałbym jechać to pewnie okazałoby się to na początku tygodnia przed spotkaniem, ale takie klepanie terminu to byłby kłopot więc wolę zachodu nie robić, bo mogłoby się okazać, właśnie na początku ostatniego tygodnia, że akurat w weekend spotkania wszystko wypadnie. Cytuj
Słowian Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Chłopy dam radę to będę, jak pojadę Bohdana mogę zgarnąć nie ma problemu Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Na tą chwilę zaczyna nam się pomału klarować grupa uczestników spotkania .Kubek33PawełRobi RobsonBożenaTajdenDaroKosutEmik3 z ŻonąPiotrekFZ tego co pamiętam deklarowali jeszcze swój udziałTadek11 ( z Żoną ? )BohtynSłowianJeśli ktoś jeszcze deklarował udział, a go nie uwzględniłem proszę się przypomnieć .Zostały nam 2 tygodnie .Proszę o deklarację kto jeszcze się wybiera .Najlepiej do 4 marca tak , żeby Jacek mógł już na początku tygodnia uzgadniać szczegóły noclegu z kierownictwem bursy .Wiadomo , że wiąże się to z częściowym wykwaterowaniem uczniów , przygotowaniem pościeli itp. Cytuj
Bohtyn Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 No to ja deklaruje, że jednak nie jadę. Ale dalej kibicuje Wam. Cytuj
Bożena Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Na tą chwilę zaczyna nam się pomału klarować grupa uczestników spotkania . Kubek33 Paweł Robi Robson Bożena Tajden Daro Kosut Emik3 z Żoną PiotrekF Z tego co pamiętam deklarowali jeszcze swój udział Tadek11 ( z Żoną ? ) Bohtyn Słowian Jeśli ktoś jeszcze deklarował udział, a go nie uwzględniłem proszę się przypomnieć . Zostały nam 2 tygodnie . Proszę o deklarację kto jeszcze się wybiera . Najlepiej do 4 marca tak , żeby Jacek mógł już na początku tygodnia uzgadniać szczegóły noclegu z kierownictwem bursy . Wiadomo , że wiąże się to z częściowym wykwaterowaniem uczniów , przygotowaniem pościeli itp. Robert znasz moją sytuację, pisałam Ci , że nie mogę i zresztą widziałeś, że żaden ze mnie kompan na dzień dzisiejszy. Pozdrawiam wszystkich i postarajcie się spotkać, dzisiaj życie takie nieprzewidywalne, nie ma co odkładać na potem. W ulach jeszcze grzebać nie będziecie więc nie widzę przeszkód ( są wyjątki ) Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie kombinuj !Po Biedronce kuśtykałaś całkiem żwawo .Zresztą powiedziałem , że jak będzie problem , to choćby na lektyce Cię zabierzemy . Nie widzę możliwości żeby Cię z nami nie było Cytuj
Tadek11 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Uważam , że dla administratorów to jest psi obowiązek ! (oczywiście rozumiem przypadki losowe) Dla moderatorów też tak samo ( też rozumiem przypadki losowe ) Czyli moja obecność jest zrozumiała i teraz moja żona pyta czy będą tam jakieś kobiety ? I co mam powiedzieć żeby ją przekonać ? bo nie jest to takle proste bo muszę zapewnić opiekę nad chorą siostrą żony ? Bożenko napisz coś ? Ewentualnie czy będą jakieś inne kobiety żeby miały swój temat Bo wiadomo o co chodzi Dlatego wstrzymuję się z opłatą i czekam na decyzję Pozdrawiam Tadek Cytuj
daro Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Po Biedronce kuśtykałaś całkiem żwawo . Z wózkiem pełnym cukru ? Cytuj
Emik3 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Z wózkiem pełnym cukru ? W biedronce to co najwyżej 10 kg na raz sprzedadzą po "normalnej" cenie Cytuj
Emik3 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Uważam , że dla administratorów to jest psi obowiązek ! (oczywiście rozumiem przypadki losowe) Dla moderatorów też tak samo ( też rozumiem przypadki losowe ) Czyli moja obecność jest zrozumiała i teraz moja żona pyta czy będą tam jakieś kobiety ? I co mam powiedzieć żeby ją przekonać ? bo nie jest to takle proste bo muszę zapewnić opiekę nad chorą siostrą żony ? Bożenko napisz coś ? Ewentualnie czy będą jakieś inne kobiety żeby miały swój temat Bo wiadomo o co chodzi Dlatego wstrzymuję się z opłatą i czekam na decyzję Pozdrawiam Tadek Moja będzie, ja wiem o pszczołach mało a ona obecnie prawie wcale, gdyż niestety nie miała w zeszłym roku za wiele okazji do ula zajrzeć więc o pszczołach za wiele nie powie a i z nauką nie tak hop siup jak nie wiesz o czym mowa. Cytuj
Bożena Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Kuszący jest ten wyjazd ale dzisiaj nic nie mogę jeszcze powiedzieć. 08.03 mam jeszcze wizytę u lekarza i wtedy na 100 % mogę coś powiedzieć. Nie chcę robić zamieszania, że będę a nie uda mi się jechać albo na odwrót. Nosić mnie to raczej nie trzeba będzie bo jest już o niebo lepiej. Cytuj
kubek33 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Opublikowano 28 Lutego 2018 Kuszący jest ten wyjazd ale dzisiaj nic nie mogę jeszcze powiedzieć. 08.03 mam jeszcze wizytę u lekarza i wtedy na 100 % mogę coś powiedzieć. Nie chcę robić zamieszania, że będę a nie uda mi się jechać albo na odwrót. Nosić mnie to raczej nie trzeba będzie bo jest już o niebo lepiej. Zapewniam koleżankę, że placówka od niedawna wyposażona jest w wszelkiego rodzaju windy, podjazdy, schodołazy więc nosić nikogo nie potrzeba ..... ale jakby co to damy radę.... 2 Cytuj
daro Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 W biedronce to co najwyżej 10 kg na raz sprzedadzą po "normalnej" cenie Ja żebym tak kombinował to starym kawalerem został a nie z żoną z CCCP. Idzie się i się bierze 20 paczek a Pani zbliżeniową cyk , cyk 20 razy . Na drugi raz słoiczek . Tona kupiona w 3 razy . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Ja żebym tak kombinował to starym kawalerem został a nie z żoną z CCCP. Idzie się i się bierze 20 paczek a Pani zbliżeniową cyk , cyk 20 razy . Na drugi raz słoiczek . Tona kupiona w 3 razy . Ty to stary spekulant jesteś . Poza tym bierzesz kasjerki na swój urok osobisty Młodzi takich metod nie znają . Cytuj
daro Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Co do młodych to - jadę pociągiem jedzie chłopak z super laską ona do niego przytulona a on wlepione gały w smartfon i jeździ paluszkiem w te i wewte . Dziewczyna do niego coś gada a ten jak zauroczony. Mówię - że i tak to wyginęły dinozaury. Chłopak się pyta ze co ? Ja mu że tym paluszkiem to ja bym gdzie indziej jeździł na twoim miejscu. Dziewczyna spiekła raka a ten z rozdziawioną gębą i tak niczego nie załapał. Żebym ze 30 lat był młodszy. 2 Cytuj
Tajden Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Proszę o wstępne deklarację uczestnictwa w spotkaniu . Będzie łatwiej zorganizować ekipy na wspólny przejazd . Po Nowym Roku prześlę zainteresowanym numer konta . Witaj Robercie! Przeglądałem temat spotkania integracyjnego, ale nie widzę adresu w Turku. Pozdrawiam... Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Witaj Robercie! Przeglądałem temat spotkania integracyjnego, ale nie widzę adresu w Turku. Pozdrawiam... kubek33 chyba jeszcze odpoczywa po podróży do kraju , bo PiotrekF już dwa razy prosił o podanie adresu ... Ale chyba jeszcze nie podał . Lada chwila adres się pojawi . Zresztą zaraz zadzwonię do Niego . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi