Robi_Robson Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Podaję adres . Zespół Placówek Edukacyjno - WychowawczychAleja J. Piłsudskiego 5, 62-700 TurekZe względu na to , że trzeba będzie z wyprzedzeniem poinformować personel bursy ile osób będzie nocować proszę osoby które jeszcze nie zadeklarowały chęci przyjazdu, a mają taki zamiar żeby poinformowały o tym , że przyjadą i proszę też podać ewentualną ilość osób towarzyszących .Można w temacie lub na pw . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Uważam , że dla administratorów to jest psi obowiązek ! (oczywiście rozumiem przypadki losowe) Dla moderatorów też tak samo ( też rozumiem przypadki losowe ) Czyli moja obecność jest zrozumiała i teraz moja żona pyta czy będą tam jakieś kobiety ? I co mam powiedzieć żeby ją przekonać ? bo nie jest to takle proste bo muszę zapewnić opiekę nad chorą siostrą żony ? Bożenko napisz coś ? Ewentualnie czy będą jakieś inne kobiety żeby miały swój temat Bo wiadomo o co chodzi Dlatego wstrzymuję się z opłatą i czekam na decyzję Pozdrawiam Tadek Domyślam się , że przyjedziesz z Żoną ? Kuszący jest ten wyjazd ale dzisiaj nic nie mogę jeszcze powiedzieć. 08.03 mam jeszcze wizytę u lekarza i wtedy na 100 % mogę coś powiedzieć. Nie chcę robić zamieszania, że będę a nie uda mi się jechać albo na odwrót. Nosić mnie to raczej nie trzeba będzie bo jest już o niebo lepiej. Lekarz z okazji Dnia Kobiet przepisze Ci dwudniowe sanatorium w Turku Moja będzie No i gitara . To wg moich obliczeń będą trzy Kobiety . Czy ktoś jeszcze zabierze swoją drugą połowę ? A może nasze pozostałe Koleżanki Forumowiczki się zdecydują ? Cytuj
Tadek11 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Robert ja na pewno będę A czy z to daj mi jeszcze ze dwa trzy- dni na odpowiedź . Rozmawiałem dzisiaj na Konferencji w Mińsku Maz z Andrzejem ( Kosut) i wstępnie się umówiliśmy że przyjedziemy razem do Turka i będzie miał do dyspozycji 6 osobowe auto i mógł by jeszcze kogoś po drodze na trasie ( Łuków -Warszawa -Turek) zabrać ? Tak że jeżeli ktoś by chciał skorzystać to jest okazja na transport Może Darek na część drogi ? Pozdrawiam Tadek Cytuj
Tajden Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Domyślam się , że przyjedziesz z Żoną ? Lekarz z okazji Dnia Kobiet przepisze Ci dwudniowe sanatorium w Turku No i gitara . To wg moich obliczeń będą trzy Kobiety . Czy ktoś jeszcze zabierze swoją drugą połowę ? A może nasze pozostałe Koleżanki Forumowiczki się zdecydują ? Hola, hola, tu kontrola... A dlaczego tylko kobiety mają być na piedestale? Dzisiaj bardzo często chłopy się bratają ze sobą i tworzą pary (związki?)... Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Hola, hola, tu kontrola... A dlaczego tylko kobiety mają być na piedestale? Dzisiaj bardzo często chłopy się bratają ze sobą i tworzą pary (związki?)... Jurku zabieraj ze sobą partnera . A przy okazji ta piękna i młodą Ukrainkę - Twoją ex też zabierz Robert ja na pewno będę A czy z to daj mi jeszcze ze dwa trzy- dni na odpowiedź . Rozmawiałem dzisiaj na Konferencji w Mińsku Maz z Andrzejem ( Kosut) i wstępnie się umówiliśmy że przyjedziemy razem do Turka i będzie miał do dyspozycji 6 osobowe auto i mógł by jeszcze kogoś po drodze na trasie ( Łuków -Warszawa -Turek) zabrać ? Tak że jeżeli ktoś by chciał skorzystać to jest okazja na transport Może Darek na część drogi ? Pozdrawiam Tadek Andrzej już wcześniej deklarował , że ma "prawie autobus" . Darek wie i chyba od Wa-wy pojedzie z Wami !? Zapewne umówicie na priw. Proszę o informację najpóźniej do wtorku , żeby personel bursy miał czas na przygotowania . Oczywiście im wcześniej tym lepiej . Odliczanie już rozpoczęte . Cytuj
Tajden Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Jurku zabieraj ze sobą partnera . A przy okazji ta piękna i młodą Ukrainkę - Twoją ex też zabierz Moja przyjaciółka mieszka w Krzywym Rogu. Będę nieskromny, jak napiszę, że moje ex, to potrzebują autobusu... Edytowane 5 Marca 2018 przez Robi_Robson Cytuj
kubek33 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Potwierdzam wpis Robiego powracam do żywych. Proszę o jak najszybsze potwierdzenie udziału - liczę że będzie nas dużo :D :D Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Przed chwilą rozmawiałem z Jackiem.Do jutra (wtorek) koniecznie musi podać informację ile będzie osób na noclegi ile będzie par (niekoniecznie małżeństw ) , które chciałyby ewentualnie osobny pokój .Tak że osoby które jeszcze się nie zdecydowały proszę o podjęcie decyzji i poinformowanie mnie , lub Jacka kto i z kim się do Turku wybiera . Cytuj
Tajden Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Przed chwilą rozmawiałem z Jackiem. Do jutra (wtorek) koniecznie musi podać informację ile będzie osób na nocleg i ile będzie par (niekoniecznie małżeństw ) , które chciałyby ewentualnie osobny pokój . Tak że osoby które jeszcze się nie zdecydowały proszę o podjęcie decyzji i poinformowanie mnie , lub Jacka kto i z kim się do Turku wybiera . Ilu masz Robercie, zaanonsowanych, spisanych pszczelarzy? Pozdrawiam... Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Wg mojej wiedzy na tą chwilę w spotkaniu wezmą udział :Kubek33PawełRobi RobsonBożenaTadek11 TajdenDaroKosutEmik3 z ŻonąPiotrekF z Synem Cytuj
Tadek11 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Będę sam Żona nie chce się wybrać bo ją lumbago połamało a raczej biodro i jest kłopot z zapewnieniem opieki nad chorą siostrą żony . Ale chyba Andrzej (Kosut) też zastanawia się czy zabrać żonę ???? Bo dzwonił do mnie ? czy moja jedzie ? Andrzeju zabieraj żonkę Pozdrawiam Tadek Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Andrzej (Kosut) też zastanawia się czy zabrać żonę ???? Kosut też jedzie bez Żony . Słowian nie da rady przyjechać (siła wyższa) Cytuj
Bożena Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Będzie to więc spotkanie w męskim gronie. Pisałam, że nie mogę i nic się nie zmieniło ( niestety ) . Robert szantażował mnie, że specjalnie dla mnie jadą inne kobiety, widzę, że nie będę miała wyrzutów sumienia bo żeńska grupa się wykruszyła.Trochę się dziwię, że tak mało osób jedzie gdy to spotkanie stało się realne ( kilka lat były tylko takie plany ). Jakby to nie było - bawcie się dobrze. Pozdrawiam Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Będzie to więc spotkanie w męskim gronie. Bzdura ! widzę, że nie będę miała wyrzutów sumienia bo żeńska grupa się wykruszyła. Bzdura . Tylko częściowo . . . Emil jedzie z Żoną . A my z nimi W sobotę około 8 rano będę po Ciebie w S.... Cytuj
sok_mir Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Udanej zabawy i super spotkania integracyjnego Wam zycze. Licze na jakas fotorelacje ..... .I nie ukrywam ze zaluje ze nie moge byc z Wami, to tylko 120km od mojego bylego zamieszkania w Polsce... moze nasepnm razem. Cytuj
kubek33 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 UWAGA !!! OBIAD W SOBOTĘ ZAMÓWIONY NA 1530 Cytuj
Emik3 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 uuuu to trzeba będzie się spieszyć. Obiad oczywiście królewski? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 To już jutro ...Ostatnia korekta listy uczestników .Deklarują swoja obecność ;Kubek33Robi RobsonBożenaTadek11 TajdenDaroKosutŚlężańskie MiodyEmik3 z ŻonąPiotrekF z Synem Ze względu na stan zdrowia pod znakiem zapytania jest obecność na spotkaniu naszego głównodowodzącego . Mam nadzieję , że trzy szybkie "na zdrowie" postawią Pawła na nogi i dojedzie do nas ( zza granicy ! )Jeśli kogoś pominąłem proszę o korektę . Cytuj
Kosut Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Witam ja już w Kosutach. Chciałbym złożyć podziękowania Organizatorom i pozdrowienia dla Współuczestników spotkania ( o ile już powstawali ) Cytuj
Tajden Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Witam ja już w Kosutach. Chciałbym złożyć podziękowania Organizatorom i pozdrowienia dla Współuczestników spotkania ( o ile już powstawali ) Witam Zintegrowanych Pszczelarzy z Turku... Ja znalazłem się w domu, jak człowiek, o 13-tej. Świetne spotkanie, które tylko zbliża członków naszego Forum. Całkiem inne spojrzenie może być na wszystkich, lub prawie wszystkich interlokutorów!!! Jacek stanął na wysokości zadania, i sprawnie przygotował się na nasze spotkanie. Brawo!!! 1 Cytuj
Emik3 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 My też już w domu i tyle co się przebieram i lecę do pracy. Dzięki za miłe spotkanie i upominki. Dla organizatora oczywiście wielkie uszanowanko, bo ja bym na pewno lepiej nie zorganizował imprezy 2 Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Dzięki moi drodzy za spotkanie.Mam nadzieje że wszyscy dotarli cało do domu.Mam nadzieję że następnym razem będzie nas dużo więcej.Fantastycznie było Was poznać osobiście i pogadać Pozdrawiam, Daniel 5 Cytuj
Bohtyn Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Dzięki moi drodzy za spotkanie. Mam nadzieje że wszyscy dotarli cało do domu. Mam nadzieję że następnym razem będzie nas dużo więcej. Fantastycznie było Was poznać osobiście i pogadać Pozdrawiam, Daniel Piękne spotkanie - od prawej - jadne wąsy i nad nimi broda są mi skądś znane. Może , jeśli to nie tajemnica to napiszcie kto jest od lewego do prawego. Edytowane 11 Marca 2018 przez Bohtyn 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi