Jump to content
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Cukier w życiu pszczelarza

Recommended Posts

Drogi Tadeuszu, żyjemy w dwóch różnych wymiarach czasowych: Ty 28 maja 2020 roku kiedy promocyjna cena wynosiła 1 zł za 1 kg (to se ne wrati) a ja w czasie 26 i 27 maja 2023 roku.

Schowek-1.jpg

Godzinę temu, janek_sz napisał(a):

Drogi Tadeuszu, żyjemy w dwóch różnych wymiarach czasowych:

Pan Tadeusz zakrzywia czasoprzestrzeń .

wodka-pan-tadeusz-07l.jpg

9 godzin temu, daro napisał(a):

Pan Tadeusz zakrzywia czasoprzestrzeń

Sorry wkleiłem nie ten odnośnik 😃 przez to że  cały dzień pracy na pasiece i zmęczenie oczu.  Teraz nie ma czasu na takie rozrywki jakie proponujesz 😄

Ale przypadkowo byłem wczoraj w Biedronce i pytałem się o tą promocję i powiedziała mi miła ekspedientka , że cukier jest owszem po po 5,99 zł/kg i jest promocja owszem na kartę ale  po realizacji vouchera i dalej już się nie dopytywałem o szczegóły 🤨bo mnie nie interesowała taka promocja na voucher.  

Ale pytam się czy Ty byłeś w Biedronce i ile kg udało Ci się kupić w tej równoległej rzeczywistości  nie zakrzywionej ?

U mnie w Biedronce jest tylko możliwość  taka jak napisałem powyżej czyli po realizacji vouchera i sorry za nie ten odnośnik. Ale w promocjach zawsze trzeba je sprawdzić naocznie w sklepie , bo marketingowcy potrafią nabijać klientów w butelkę jak wyżej sugerujesz z tą butelką ale ja się nie dałem nabrać  może trzeba było  zamiast " Pana Tadeusza "  kupić "Dziką kaczkę "  dziennikarską . A  promocje zależą też często indywidualnie od sklepu konkretnego , przeczytaj ostatnie  zdanie ze swojej promocji którą zamieściłeś powyżej .🙃 

DZIKA KACZKA 500ML

10 minut temu, Tadek11 napisał(a):

Teraz nie ma czasu na takie rozrywki jakie proponujesz 😄

Ajtam ajtam , na rozrywki zawsze musi być czas .Wesołe jest życie staruszka 🤣

1 minutę temu, daro napisał(a):

Ajtam ajtam , na rozrywki zawsze musi być czas .Wesołe jest życie staruszka 🤣

Darek 😃 owszem ale po miodobiciu 😋

11 minut temu, Tadek11 napisał(a):

Ale pytam się czy Ty byłeś w Biedronce i ile kg udało Ci się kupić w tej równoległej rzeczywistości  nie zakrzywionej ?

Byłem  jak trzeba będzie to kupię . Z promocją , rabatem vocherem ( ten to mi się z Białorusią kojarzy ) . Alkoholi nie kupuję , mam tyle że do śmierci bym nie przepił a i nie smakosz jestem . Mój Dziadek zawsze mi tłumaczył że jak zaczniesz gorzałkę smakować to zaczynasz mieć problem . To też byle poniewierała .

1 minutę temu, daro napisał(a):

Mój Dziadek zawsze mi tłumaczył że jak zaczniesz gorzałkę smakować to zaczynasz mieć problem

Zgodnie z powiedzeniem 😄

- Oj gorzałko ty trunku , narobisz ty ludziom frasunku