Tadek11 Posted May 25 Share Posted May 25 4 godziny temu, janek_sz napisał(a): Nic nie piszą o zrealizowaniu vouchera zakupowego na kwotę 99,- zł zakupionych towarów A byłeś w Biedronce i pytałeś ? 😄 https://www.biedronka.pl/pl/promocja-cukier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek_sz Posted May 25 Share Posted May 25 Drogi Tadeuszu, żyjemy w dwóch różnych wymiarach czasowych: Ty 28 maja 2020 roku kiedy promocyjna cena wynosiła 1 zł za 1 kg (to se ne wrati) a ja w czasie 26 i 27 maja 2023 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted May 25 Share Posted May 25 Godzinę temu, janek_sz napisał(a): Drogi Tadeuszu, żyjemy w dwóch różnych wymiarach czasowych: Pan Tadeusz zakrzywia czasoprzestrzeń . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted May 26 Share Posted May 26 9 godzin temu, daro napisał(a): Pan Tadeusz zakrzywia czasoprzestrzeń Sorry wkleiłem nie ten odnośnik 😃 przez to że cały dzień pracy na pasiece i zmęczenie oczu. Teraz nie ma czasu na takie rozrywki jakie proponujesz 😄 Ale przypadkowo byłem wczoraj w Biedronce i pytałem się o tą promocję i powiedziała mi miła ekspedientka , że cukier jest owszem po po 5,99 zł/kg i jest promocja owszem na kartę ale po realizacji vouchera i dalej już się nie dopytywałem o szczegóły 🤨bo mnie nie interesowała taka promocja na voucher. Ale pytam się czy Ty byłeś w Biedronce i ile kg udało Ci się kupić w tej równoległej rzeczywistości nie zakrzywionej ? U mnie w Biedronce jest tylko możliwość taka jak napisałem powyżej czyli po realizacji vouchera i sorry za nie ten odnośnik. Ale w promocjach zawsze trzeba je sprawdzić naocznie w sklepie , bo marketingowcy potrafią nabijać klientów w butelkę jak wyżej sugerujesz z tą butelką ale ja się nie dałem nabrać może trzeba było zamiast " Pana Tadeusza " kupić "Dziką kaczkę " dziennikarską . A promocje zależą też często indywidualnie od sklepu konkretnego , przeczytaj ostatnie zdanie ze swojej promocji którą zamieściłeś powyżej .🙃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted May 26 Share Posted May 26 10 minut temu, Tadek11 napisał(a): Teraz nie ma czasu na takie rozrywki jakie proponujesz 😄 Ajtam ajtam , na rozrywki zawsze musi być czas .Wesołe jest życie staruszka 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted May 26 Share Posted May 26 1 minutę temu, daro napisał(a): Ajtam ajtam , na rozrywki zawsze musi być czas .Wesołe jest życie staruszka 🤣 Darek 😃 owszem ale po miodobiciu 😋 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted May 26 Share Posted May 26 11 minut temu, Tadek11 napisał(a): Ale pytam się czy Ty byłeś w Biedronce i ile kg udało Ci się kupić w tej równoległej rzeczywistości nie zakrzywionej ? Byłem jak trzeba będzie to kupię . Z promocją , rabatem vocherem ( ten to mi się z Białorusią kojarzy ) . Alkoholi nie kupuję , mam tyle że do śmierci bym nie przepił a i nie smakosz jestem . Mój Dziadek zawsze mi tłumaczył że jak zaczniesz gorzałkę smakować to zaczynasz mieć problem . To też byle poniewierała . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted May 26 Share Posted May 26 1 minutę temu, daro napisał(a): Mój Dziadek zawsze mi tłumaczył że jak zaczniesz gorzałkę smakować to zaczynasz mieć problem Zgodnie z powiedzeniem 😄 - Oj gorzałko ty trunku , narobisz ty ludziom frasunku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts