hucul Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam Światłe Grono !!!!! Myślę że każdy z Was wie dodrze czego by sobie życzył w tym nadchodzącym roku, więc ja Wam Wszystkim Razem i Każdemu z osobna TEGO WŁAŚNIE ŻYCZĘ !!!!!! Pozdrawiam serdecznie hucul P.s. Całe Święta i Nowy Rok do Trzech Króli po 16g. w robocie (taka praca) to niema nawet czasu żeby mieć czas !!!!!!! ale mam Was :) :) Dymam do roboty Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zimnego szampana i dobrej zabawy do białego rana ... Cytuj
Ewunia Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Niech ten Nowy rok będzie łaskawy dla wszystkich pszczół i pszczelarzy.Życzę w przyszłym roku samych zdrowych pszczół,, obfitych zbiorów, najlepszych miodów, i godziwych cen! Cytuj
Emik3 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Takiego fajerwerka wszystkim co by hucznie wejść w nowy rok Cytuj
Gość Imker Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 My z wujem już od rana walimy https://m.youtube.com/watch?v=r7-LstEd1AkNo to wszystkim udanego skoku do Nowego Roku... a żeby Wam się uszy od wiader z miodem w nadchodzącym sezonie uje**** Cytuj
Tomzo Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zastosuje podratuszem w Opolu My z wujem już od rana walimy https://m.youtube.com/watch?v=r7-LstEd1Ak Dobre,zrobie tak dziś pod ratuszem w Opolu.... Udanego Sylwestra ,szczęścia,zdrowia,siły-własnego i psczół, w nowym 2017roku... Cytuj
bogor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kiedyś też się cieszyłem z sylwestra,nowego roku. Teraz uzmysławia mi tylko że już coraz mniej czasu mi zostało. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Składam Wszystkim uczestnikom tego forum i ich rodzinom szczere Życzenia Pomyślnego Nowego Roku 2017 Zdrowia , beczek miodu , mało pracy, dużo radości Tadek PS Jeszcze taki wierszyk który mi się spodobał W 2017 roku idź do przodu krok po kroku niechaj fiskus cię nie dręczy, niech komornik cię nie męczy, niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w...! 2 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kiedyś też się cieszyłem z sylwestra,nowego roku. Teraz uzmysławia mi tylko że już coraz mniej czasu mi zostało. Myślałem , że tylko ja tak mam . Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem ... Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zdrowia dla wszystkich forumowiczów życzę. Cytuj
bogor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Myślałem , że tylko ja tak mam . Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem ... Robi w twoim wieku to jeszcze myślałem, ze zawojuję cały świat Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Robi w twoim wieku to jeszcze myślałem, ze zawojuję cały świat Ja szybko żyłem i większa część drogi już za mną ... Moje zużycie biologiczne jest większe od kalendarzowego Jestem na takim etapie , że powinienem cieszyć się z każdego kolejnego danego mi dnia . Jak już wspominałem wiele lat temu wróżka przepowiedziała mi , że dożyję późnej starości i umrę w wieku 46lat . A to już ... stuknęło mi w 2016r.... dwa dni temu . . . Cytuj
Bożena Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Przesyłam najserdeczniejsze życzeniawszystkiego najlepszego w Nowym 2018 Roku.Sukcesów zawodowych i spełnienia w życiu prywatnym.Wszystkiego dobrego! 1 Cytuj
Bożena Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zdrowia, szczęścia i samych sukcesów oraz pomyślności w 2021 Roku 3 Cytuj
Nacek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zdrowia, szczęścia, pomyślności i żeby wszystkim wszystko smakowało i pachniało jak należy w tym 2021 roku. Ignac 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Beczek miodu i dużo zdrowia . Żeby wróciła normalność dnia codziennego ... 2 Cytuj
Sołtys Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Wszystkiego Najlepszego w nowym roku. Aby ten rok był przełomowym w powracaniu do normalności. I dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy:D forumowiczom życzę ja:) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi