hucul Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Witam Światłe Grono !!!!! Myślę że każdy z Was wie dodrze czego by sobie życzył w tym nadchodzącym roku, więc ja Wam Wszystkim Razem i Każdemu z osobna TEGO WŁAŚNIE ŻYCZĘ !!!!!! Pozdrawiam serdecznie hucul P.s. Całe Święta i Nowy Rok do Trzech Króli po 16g. w robocie (taka praca) to niema nawet czasu żeby mieć czas !!!!!!! ale mam Was :) :) Dymam do roboty Quote
Robi_Robson Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Zimnego szampana i dobrej zabawy do białego rana ... Quote
Ewunia Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Niech ten Nowy rok będzie łaskawy dla wszystkich pszczół i pszczelarzy.Życzę w przyszłym roku samych zdrowych pszczół,, obfitych zbiorów, najlepszych miodów, i godziwych cen! Quote
Emik3 Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Takiego fajerwerka wszystkim co by hucznie wejść w nowy rok Quote
Guest Imker Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 My z wujem już od rana walimy https://m.youtube.com/watch?v=r7-LstEd1AkNo to wszystkim udanego skoku do Nowego Roku... a żeby Wam się uszy od wiader z miodem w nadchodzącym sezonie uje**** Quote
Tomzo Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Zastosuje podratuszem w Opolu My z wujem już od rana walimy https://m.youtube.com/watch?v=r7-LstEd1Ak Dobre,zrobie tak dziś pod ratuszem w Opolu.... Udanego Sylwestra ,szczęścia,zdrowia,siły-własnego i psczół, w nowym 2017roku... Quote
bogor Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Kiedyś też się cieszyłem z sylwestra,nowego roku. Teraz uzmysławia mi tylko że już coraz mniej czasu mi zostało. Quote
Tadek11 Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Składam Wszystkim uczestnikom tego forum i ich rodzinom szczere Życzenia Pomyślnego Nowego Roku 2017 Zdrowia , beczek miodu , mało pracy, dużo radości Tadek PS Jeszcze taki wierszyk który mi się spodobał W 2017 roku idź do przodu krok po kroku niechaj fiskus cię nie dręczy, niech komornik cię nie męczy, niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w...! 2 Quote
Robi_Robson Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Kiedyś też się cieszyłem z sylwestra,nowego roku. Teraz uzmysławia mi tylko że już coraz mniej czasu mi zostało. Myślałem , że tylko ja tak mam . Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem ... Quote
piotrpodhale Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Zdrowia dla wszystkich forumowiczów życzę. Quote
bogor Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Myślałem , że tylko ja tak mam . Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem ... Robi w twoim wieku to jeszcze myślałem, ze zawojuję cały świat Quote
Robi_Robson Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Robi w twoim wieku to jeszcze myślałem, ze zawojuję cały świat Ja szybko żyłem i większa część drogi już za mną ... Moje zużycie biologiczne jest większe od kalendarzowego Jestem na takim etapie , że powinienem cieszyć się z każdego kolejnego danego mi dnia . Jak już wspominałem wiele lat temu wróżka przepowiedziała mi , że dożyję późnej starości i umrę w wieku 46lat . A to już ... stuknęło mi w 2016r.... dwa dni temu . . . Quote
Bożena Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Przesyłam najserdeczniejsze życzeniawszystkiego najlepszego w Nowym 2018 Roku.Sukcesów zawodowych i spełnienia w życiu prywatnym.Wszystkiego dobrego! 1 Quote
Bożena Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Zdrowia, szczęścia i samych sukcesów oraz pomyślności w 2021 Roku 3 Quote
Nacek Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Zdrowia, szczęścia, pomyślności i żeby wszystkim wszystko smakowało i pachniało jak należy w tym 2021 roku. Ignac 1 Quote
Robi_Robson Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Beczek miodu i dużo zdrowia . Żeby wróciła normalność dnia codziennego ... 2 Quote
Sołtys Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Wszystkiego Najlepszego w nowym roku. Aby ten rok był przełomowym w powracaniu do normalności. I dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy:D forumowiczom życzę ja:) 2 Quote
Recommended Posts