Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Wybór Debiutanta oraz Pszczelarza 2016 roku  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Debiutant 2016r.

• Emik3
      14
    • kri
      1
    • Ewunia
      13
    • PawelKS3
      15
    • Kubek33
      9
    • Nacek
      2
    • siverit
      8
    • hucul
      8
  2. 2. Pszczelarz 2016r.

• Tadek11
      6
    • daro
      8
    • piotrpodhale
      12
    • joasia
      6
    • Imker
      2
    • Słowian
      9
    • Mazi
      1
    • Bohtyn
      7
    • Boddan
      0
    • Robi_Robson
      20
    • bogor
      1
    • Xpand
      2
    • Ślężańskie Miody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje dla zwycięzców i tych którzy "śliznęli "się o podium .Znaczy się Słowian rżniemy co , bo nie bardzo rozumie , ul czy-chodzi o debiutantów . 

Opublikowano

Zaspokojona jestem  :P a nagroda to wasze uznanie  ;)

Winszuję otrzymanego wyróżnienia , 'zarobiłaś'  , .... winszuję !!

No i się narobiło ;)

Nie wyrywajcie się tak z nagradzaniem Ewuni, bo to ja pierwszy powinienem ją nagrodzić :D

Pawle! winszuję  równie serdecznie  ....

hmmmm  jakoś tak się doczytałem : domagasz się , jako pierwszy "nagradzać Ewunię ??? Czy  jako jedynym 'nagradzającym' być ....

;)  ;)  ;)  ;)  :)

Robert, Piotr  : Wam równie serdeczne winszowania  , winszowania , winszowania .... :)

PF 

Opublikowano

Gratulacje dla zwycięzców i tych którzy "śliznęli "się o podium .Znaczy się Słowian rżniemy co , bo nie bardzo rozumie , ul czy-chodzi o debiutantów .

Powiem tak oczywiście chodziło mi o ul, ale Ewa jest taka luzacka ze napisze ze jak debiutantka nie będzie miała nic przeciwko to możecie i Ja :D :D: D

Opublikowano

Powiem tak oczywiście chodziło mi o ul, ale Ewa jest taka luzacka ze napisze ze jak debiutantka nie będzie miała nic przeciwko to możecie i Ja :D :D: D

,,łóżko nie motocykl nikt nie zginie" ale rżnąć się nie pozwolę :lol: :lol: :lol: :lol:

• Lubię 2
Opublikowano

A ja po wynikach i tajnych rozmowach Robert , Ewunia podejrzewam spisek. Pewnie mający na celu zdobycie ula i flaszki . :angry::huh::o

• Lubię 1
Opublikowano

A ja po wynikach i tajnych rozmowach Robert , Ewunia podejrzewam spisek. Pewnie mający na celu zdobycie ula i flaszki . :angry::huh::o

Też tak twierdzę, i dlatego w następnym roku głosujemy bez mozliwości zmiany głosu jak przy urnie raz oddany i amen w pacieżu :D wtedy nie bedzie jaj i kombinacji :D

Opublikowano

Będziemy bedziemy :D tylko głosy jak wyżej raz na amen i wapniaki out :D w końcu ja :D i bedzie dobrze :) , takie ankiety ruszają forum przynajmniej coś się dzieje :D

Paweł już się określił co do nagrody ale skubany bezczelny :D 12-ramkowca sobie zażyczył z dennica na siatce i do tego jeszcze z poławiaczem pyłku  :D

Bezczelna ta dzisiejsza młodzież :D  2smiejsie.gif

Opublikowano

I trzeba będzie pomyśleć czy to w ogóle organizować. :huh:  

Piotr pewnie trzeba, przez takie nagrody jak ul od Słowiana   :P  :P  forum zyskuje nowych forumowiczów :lol: :lol:

Opublikowano

I trzeba będzie pomyśleć czy to w ogóle organizować.

Flaszkę zawsze trzeba , choroba Ewa stawiać nie chce. Może zamiast punktów głosujący stawiali flaszki ? :D

Opublikowano

Przede wszystkim bardzo dziękuję za głosy , które od Was otrzymałem .
Osobiście uważam , że inni np Darek i Tadek bardziej ode mnie na tytuł Pszczelarza Roku zasługują .

Gratuluję Piotrowi kolejnego tytułu .
Tytuł w  pełni zasłużony .
Nie da się ukryć , że Piotr jest jednym z najaktywniejszych i najbardziej kompetentnych naszych forumowiczów .

Gratuluję również Debiutantom Roku
Pawłowi
i Ewuni którą miałem przyjemność poznać osobiście w czwartek .
Żałuje tylko , że z przyczyn niezależnych od nas nie było czasu na dłuższą pogawędkę ...
Ale co się odwlecze ... ;)
Powiem Wam w wielkiej tajemnicy ( tylko nie mówcie nikomu  ;)   )  , że to fajna laska .
Gratuluję również Emilowi , który dla mnie osobiście jest  trzecim (ex aequo) debiutantem roku !
Na finiszu został co prawda nieznacznie z tyłu  , ale przez cały czas trwania głosowania cała trójka szła "łeb w łeb" ,
Co pokazuje , że cała trójka , to nasi najbardziej doceniani przez forumową społeczność debiutanci .
Liczba głosów  wskazuje , że  to nie przypadek ,tylko w pełni zasłużone podsumowanie Waszej forumowej aktywności .
23_130_2.gif

Wszystkim innym nominowanym , oraz tym co w tym roku nominowani nie byli powiem , że nie martwcie się . Wy też jesteście dla nas ważni .
Każdy z Was jest na swój sposób Pszczelarzem Roku .
Każdy z Was odnosi swoje własne mniejsze , lub większe sukcesy .
Tym razem się nie udało w naszej zabawie  , ale zmobilizujcie się ... bierzcie aktywniejszy udział w życiu naszego forum .
Za rok może to Wy w oczach Kolegów i koleżanek zasłużycie na najwyższe uznanie .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przebieg głosowania jak w każdych wyborach wzbudzał duże emocje . Nie wszystkie pozytywne i niektóre absolutnie niepotrzebne .
To jest zabawa , a nie wyścig po "złote kalesony" .
Pokazuje to , że koniecznie trzeba zmienić zasady głosowania .
Do tej pory pozostawiliśmy dużą dowolność interpretacji .
W przyszłości konieczne stanie się jednak stworzenie szczegółowego regulaminu głosowania .
rtfm.gif
Ale na to jest cały rok .
Rok pełen niewiadomych ... 

Moja osobista prośba .
Nie dajcie się ponosić emocjom . Nie zepsujcie tego forum .
Wszechobecna nienawiść nie jest tutaj potrzebna .
Nikt nie chce wprowadzać tutaj rygoru jak na wiadomych forach .
Ale jeśli hejterzy będą chcieli tutaj dawać upust swoim nienawistnym zapędom ,
to nie będzie innego wyjścia , jak użyć mocno zakurzonych instrumentów przymusu bezpośredniego .
breakpc2.gif
Mam jednak nadzieję , że nieliczni mąciciele opamiętają się i nie zepsują tutaj atmosfery .
Co będzie z korzyścią dla nas wszystkich .
hug.gif

Robert

• Lubię 4
Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100% Robert i trochę moich grypowo - łóżkowych przemyśleń dla adminów.....

Myślę, że przyczyna emocji w tym i tych złych był brak jasno określonych zasad głosowania i zbyt długi termin głosowania.

Proponuje aby termin był krótszy np tylko 1 tydzień ale poprzedzony akcją informacyjną o głosowaniu np przez cały grudzień (jakiś pasek na głównej stronie), rozsyłaniem wiadomości na priv itp

Myślę że również dobrym obyczajem było by zapytanie nominowanego czy chce startować w plebiscycie - bo chyba tak to się powinno nazywać -

Plebiscyt na Pszczelarza/Debiutanta Roku 20... Forum Banicja

Powinniśmy również określić minimalny czas bycia na forum dla debiutantów tak byśmy mieli możliwość poznania ich - moja propozycja debiutantem można zostać po 6 miesiącach pobytu na forum przez pierwsze 2 lata kalendarzowe.

I zapraszam do dyskusji, podawania swoich propozycji tak by admini mieli z czego wybierać :D

• Lubię 2
Opublikowano

Ty się nie podlizuj tylko stawiaj. :D :D

Uzgodnijmy termin , spotkajmy się wspólnie i na pewno postawię .

Chodzi mi coś po głowie ... zhm.gif Nie no ... w tym roku musimy już coś zrobić ...drinkwine.gif

Może i Ewunia ze swoją ekipą zechce się przyłączyć ?

0001PWE89Q20UD7X-C122-F4.jpg

Opublikowano

Uzgodnijmy termin , spotkajmy się wspólnie i na pewno postawię .

Chodzi mi coś po głowie ... zhm.gif Nie no ... w tym roku musimy już coś zrobić ...drinkwine.gif

Może i Ewunia ze swoją ekipą zechce się przyłączyć ?

0001PWE89Q20UD7X-C122-F4.jpg

To sie bedzie dzialo :D  :D  :D , a tak na powaznie :)  to GRATULACJE dla zwyciezcow B)  B)  B)

• Paweł odpiął/ęła ten temat