kubek33 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Miło mi poinformować, że 10-11 marca 2018 roku organizujemy w Turku spotkanie integracyjne dla wszystkich chętnych. Turek - prawie środek Polski więc nikt nie będzie musiał jechać przez całą Polskę.... lecz tylko pół :D Spotkanie ma na celu poznanie się i integrację wszystkich forumowiczów - to nie jest szkolenie!!!......... ale rozmowy będą zapewne tylko o pszczołach. Jeśli ktoś chce przygotować krótką prelekcje na wybrany przez siebie temat - mile widzimy. Co zapewniamy i za ile: nocleg - 30 zł, obiad na sobotę - ok. 20 zł (catering), kawa, herbata, ciastka - 5 zł czyli całość 55 zł. do dyspozycji prócz pokoi, łazienek, świetlica z telewizorem, rzutnikiem, laptop - no Wersal to to nie jest ale na głowę nie leci :P kolacja i śniadanie we własnym zakresie. Przyjazd w sobotę ok. 14 - 15, wyjazd w niedzielę do godz. 1200 W późniejszym terminie podane zostanie konto bankowe - zbiórką pieniędzy zajmie się kol. Robi_Robson. Zapraszamy do Turku!!!! Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Również zapraszam i liczę , że z większością z Was się spotkamy.Kto nie może , to trudno .Ale resztę gorąco zapraszam.Dwa dni poza sezonem pszczelarskim chyba każdy da radę wygospodarować ... Cytuj
Tajden Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Miło mi poinformować, że 10-11 marca 2018 roku organizujemy w Turku spotkanie integracyjne dla wszystkich chętnych. Turek - prawie środek Polski więc nikt nie będzie musiał jechać przez całą Polskę.... lecz tylko pół :D Spotkanie ma na celu poznanie się i integrację wszystkich forumowiczów - to nie jest szkolenie!!!......... ale rozmowy będą zapewne tylko o pszczołach. Jeśli ktoś chce przygotować krótką prelekcje na wybrany przez siebie temat - mile widzimy. Co zapewniamy i za ile: nocleg - 30 zł, obiad na sobotę - ok. 20 zł (catering), kawa, herbata, ciastka - 5 zł czyli całość 55 zł. do dyspozycji prócz pokoi, łazienek, świetlica z telewizorem, rzutnikiem, laptop - no Wersal to to nie jest ale na głowę nie leci :P kolacja i śniadanie we własnym zakresie. Przyjazd w sobotę ok. 14 - 15, wyjazd w niedzielę do godz. 1200 W późniejszym terminie podane zostanie konto bankowe - zbiórką pieniędzy zajmie się kol. Robi_Robson. Zapraszamy do Turku!!!! Również zapraszam i liczę , że z większością z Was się spotkamy. Kto nie może , to trudno . Ale resztę gorąco zapraszam. Dwa dni poza sezonem pszczelarskim chyba każdy da radę wygospodarować ... Witam... Turek nie tak daleko Poznania, 130 km. Może skorzystam. Pozdrawiam... Cytuj
Emik3 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Z jednej strony by jechać, z drugiej trzeba będzie już pewnie powoli z nawozami się organizować. Zobaczę bliżej terminu czy z robotą będę w miarę na bieżąco. Cytuj
daro Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tam nawozy organizować , telefon i w domu na termin. P.S U nas i nawet rozsieją. Cytuj
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Hmm jeżeli nie będzie to ze szkołą kolidować chętnie się pojawię Cytuj
daro Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Michał no ja stary i nie namawiam , ale wiesz co to wagary ? Jakby co to usprawiedliwienie napiszę . Cytuj
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 W poznańskim mówiło się blałka Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jakby co to usprawiedliwienie napiszę . I ja też Cytuj
Tajden Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 W poznańskim mówiło się blałka Jasne, potwierdzam... Chodziłem na blałki... A ciekawe, kto zgadnie co znaczy po poznańsku: w antrejce na ryczce leżą pyrki w tytce. Cytuj
Kosut Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Również zapraszam i liczę , że z większością z Was się spotkamy. Kto nie może , to trudno . Ale resztę gorąco zapraszam. Dwa dni poza sezonem pszczelarskim chyba każdy da radę wygospodarować ... Piszę się na spotkanie - czekam Robi na numer konta. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Proszę o wstępne deklarację uczestnictwa w spotkaniu .Będzie łatwiej zorganizować ekipy na wspólny przejazd .Po Nowym Roku prześlę zainteresowanym numer konta . Cytuj
Tajden Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Proszę o wstępne deklarację uczestnictwa w spotkaniu . Będzie łatwiej zorganizować ekipy na wspólny przejazd . Po Nowym Roku prześlę zainteresowanym numer konta . Wstępnie...będę ... Cytuj
Tadek11 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ja oczywiście wstępnie też potwierdzam Chociaż mam w marcu kolejną Pszczelarską Konferencję Mazowiecką w moim Stowarzyszeniu i data ta jeszcze nie została na 100% ustalona z racji braku uzgodnień terminu z zaproszonymi wykładowcami , którzy mają w tym czasie zajęcia i sesję na uczelniach ? i nie uzgodnili z nami jeszcze tych terminów wolnych dla nich ? Cytuj
Bożena Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ja będę jak zagwarantujecie mi, że nie będę jedyną kobietą na spotkaniu Cytuj
daro Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Chłopy zabierać żonki i co kto tam ma ! Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Chłopy zabierać żonki i co kto tam ma ! Ja zabiorę ... co mam Cytuj
Kosut Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Mogę po drodze zabrać 8 osób z okolic: Łuków, Mińsk Maz., Wawa. Cytuj
daro Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jak by co , chyba że Robi wpadnie z rewizją , tfu rewizytą . Cytuj
Tajden Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ja będę jak zagwarantujecie mi, że nie będę jedyną kobietą na spotkaniu W ramach potrzeb, mogę ubrać spódnicę w kratę i udawać Szkota... 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 mogę ubrać spódnicę Trzymam za słowo I już mamy jedną z atrakcji dodatkowych Mogę po drodze zabrać 8 osób z okolic: Łuków, Mińsk Maz., Wawa. Może Daro podjedzie ? Tadek spod "Wilkowyjów" , Ewa spod Mławy , Mirek ze Słubic n/Wisłą ? Ja zabieram Bożenę i mam jeszcze w aucie do 3 wolnych miejsc . Emil , Paweł , Kamil, Grzegorz , Piotr ... Darek ??? Ktoś się dosiądzie ? Cytuj
daro Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Ciapong do Warszawy a potem w busie Roberta warstwami . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 A mnie kto zabierze ??? Może Paweł ? Ciapong do Warszawy a potem w busie Roberta warstwami . To już prędzej do Olsztyna , Nidzicy ,Szczytna ,Mławy lub Płocka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi