astromax Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 (edited) Witam Czy ktoś wie w jaki sposób można się zarejestrować na http://forum.pasiekaambrozja.pl Próbowałem kilkanaście razy niby rejestracja przebiegła pomyślnie a e-maila z potwierdzeniem rejestracji nie dostałem , nie ma też możliwości napisania do administratora . Edited October 12, 2020 by astromax Quote
daro Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Tadeusz Dylon - tel. kontaktowy 22 826 04 97 e-mail: pzp@zwiazek-pszczelarski.pl Quote
astromax Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Ok dziękuję napisałem na powyższy adres zobaczymy . A dlaczego są takie problemy z rejestracją i kontaktem ? Quote
Krzychu Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Ja z początku próbowałem zarejestrować się na ambrozje. Nie udało się, więc zarejestrowałem się tutaj Quote
Tadek11 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 minutę temu, astromax napisał: Ok dziękuję napisałem na powyższy adres zobaczymy . A dlaczego są takie problemy z rejestracją i kontaktem ? Nie do nas to pytanie , to jest inne forum ? można powiedzieć konkurencyjne , ale dostałeś namiary więc chyba powinieneś być zadowolony. Pozdrawiam Quote
Xpand Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Zgadam się z Tadkiem Ciekawe czy jakby tam ktoś zapytał o nasze forum, to też by to tak zadziałało 1 Quote
astromax Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Dla mnie nie ma forum konkurencyjnych , na każdym forum można się dowiedzieć interesujących rzeczy. Jedno i drugie jest o pszczołach. 3 Quote
Beeman Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Astromax tutaj wita się każdego. Tam olewa się każdego. Coś w rodzaju koła wzajemnej adoracji. 1 Quote
astromax Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Szkoda jest tam kilka tematów którymi się interesowałem , z załącznikami , których nie widzę jak nie jestem zarejestrowany. Nie myślałem że ktoś może robić komuś łaskę że go zarejestruję , myślałem że fora są ogólnie dostępne. Quote
Tadek11 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Skoro już się u nas zarejestrowałeś , to może napisz jakie tematy Ciebie interesują i może ktoś będzie Ci mógł pomóc albo podzielić swoimi doświadczeniami w interesujących Ciebie tematach. 2 Quote
Tikcop Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Olej sikiem prostym amnezję. Tutaj przynajmniej prawdy się dowiesz. A co z tym zrobisz Twoja wola. 1 Quote
vincent vega Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 godzinę temu, Beeman napisał: Astromax tutaj wita się każdego. Tam olewa się każdego. Coś w rodzaju koła wzajemnej adoracji. Koła wzajemnej adoracji są i tam, i tutaj, i na każdym innym forum. Wcześniej czy później każdy się o tym przekona na własnej d...pie. 3 2 1 1 Quote
manio Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 (edited) 2 godziny temu, astromax napisał: Szkoda jest tam kilka tematów którymi się interesowałem , z załącznikami , których nie widzę jak nie jestem zarejestrowany. Nie myślałem że ktoś może robić komuś łaskę że go zarejestruję , myślałem że fora są ogólnie dostępne. Masz rację ,że jest tam wiele cennych materiałów archiwalnych , szczególnie z początku istnienia forum zanim były właściciel nie pogubił się .... chyba z powodu nadmiernego sukcesu forum co niesłusznie sobie przypisywał. Teraz tylko Administrator ma uprawnienia do potwierdzania rejestracji ( Wojciech Pelczar) lub właściciel forum do którego masz namiar. Podaj mi na pw nick pod jakim próbowałeś się rejestrować to mogę wysłać pw do Administratora w Twojej sprawie z forum ambrozja. Jest tam wiele narzekań na utrudnienia przy rejestracji. Teraz jest dużo spokojniej , ale niestety nie ma w zasadzie czego czytać bo najciekawsi autorzy już dawno nie piszą bo albo się już znudzili pisaniem ,albo mieli dosyć ciągłych napadów . Moderatorzy też zostali po poprzedniku , choć wielu zrezygnowało nie chcąc firmować swoją osobą chamstwa i buractwa. Poczytać zawsze warto . Budowy ula nauczyłem się na ambrozji. Poznałem też wielu kolegów z którymi nadal utrzymuje kontakt mimo ,że nie piszą na forum albo nawet nie mają już pszczół Edited October 12, 2020 by manio 1 Quote
zdzich123 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 2 godziny temu, Beeman napisał: Astromax tutaj wita się każdego. Tam olewa się każdego. Coś w rodzaju koła wzajemnej adoracji. 1 godzinę temu, tikcop napisał: Olej sikiem prostym amnezję. Tutaj przynajmniej prawdy się dowiesz. A co z tym zrobisz Twoja wola. To może zapytam ilu z tu obecnych nie jest na Ambrozji .Są też nasi wodzowie z Banicji Którzy próbowali tam wprowadzać swoje porządki i zostali sprowadzeni do parteru Quote
Tikcop Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 No skoro tak, to wychodzi, że tylko ja jeden jak ten kołek w płocie samotnie na jednym posterunku. Quote
Paweł Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 47 minut temu, zdzich123 napisał: To może zapytam ilu z tu obecnych nie jest na Ambrozji .Są też nasi wodzowie z Banicji Którzy próbowali tam wprowadzać swoje porządki i zostali sprowadzeni do parteru mnie tam nie ma... Przynajmniej tak mi się wydaje Quote
Krzychu Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 59 minut temu, zdzich123 napisał: To może zapytam ilu z tu obecnych nie jest na Ambrozji .Są też nasi wodzowie z Banicji Którzy próbowali tam wprowadzać swoje porządki i zostali sprowadzeni do parteru Ja tylko tutaj jestem zarejestrowany Quote
zdzich123 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 20 minut temu, Paweł napisał: mnie tam nie ma... Przynajmniej tak mi się wydaje Jesteś ostatnim któremu bym coś zarzucił .Pozdrawiam 1 Quote
manio Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 (edited) a ja tam jestem od 2011 , ale czytałem od początku i nie widzę w tym problemu . To też nie jest idealnie co choćby ostatnio było widać i czuć . Wszędzie warto być sobą. Byłem tam nawet ostatnio moderatorem , ale tylko godzinę Edited October 12, 2020 by manio 2 Quote
Nacek Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Żadne forum nie jest idealne , tak jak my nie jesteśmy idealni. 3 Quote
PiotrekF Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 5 minut temu, manio napisał: a ja tam jestem od 2011 , ale czytałem od początku i nie widzę w tym problemu . To też nie jest idealnie co choćby ostatnio było widać i czuć . Wszędzie warto być sobą. 1 minutę temu, Nacek napisał: Żadne forum nie jest idealne , tak jak my nie jesteśmy idealni. ......... iiiiiiiiiiiiii nikt od Was nie wymaga 'wierności pożytkowej' (to taki na mój użytek 'skrót myślowy') ... .... iiiiiiiiiii macie wyrobioną tu i Tam 'markę' ( w najlepszym tego .........) PF 1 Quote
Xpand Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 2 godziny temu, tikcop napisał: No skoro tak, to wychodzi, że tylko ja jeden jak ten kołek w płocie samotnie na jednym posterunku. Nie jesteś sam. Z polsko-języcznych forów pszczelarskich wypowiadam się tylko na pasiekapszczelarska.pl, na ambrozji nigdy nie miałem konta. 1 Quote
manio Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 15 minut temu, Xpand napisał: na ambrozji nigdy nie miałem konta a to jakiś obciach mieć tam konto ? Pisałem na wielu innych forach , upadały lub straciłem nimi zainteresowanie . Taka kolej rzeczy. Ambrozja to było naprawdę najlepsze forum pszczelarskie , a i teraz ilością użytkowników bije wszystkie na głowę. Tyle , że nie ma co na nim czytać to i nie piszą tuzy pszczelarstwa . Może nawet już tam nie zaglądają ? Przykładem choćby Wojciech Pelczar , wie o pszczołach wszystko ale nie pisze prawie na forum gdzie jest jedynym Administratorem , a teraz chyba i administrowanie mu nie leży .... Trochę mnie tylko śmieszą koledzy piszący jednocześnie identyczne posty na różnych forach , jakby chcieli sprawdzić które odpowiedzi będą lepsze Quote
Xpand Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 manio to Ty napisałeś, ja nic takiego nie sugerowałem. Każdy niech pisze i ma konto gdzie chce. Odpisywałem tylko tikcopowi, że nie jest sam na posterunku - chyba nie masz nic przeciwko temu? Też pisałem na innym polskim forum - tomekmiodek, ale go już nie ma i tyle. Do Pana Wojciecha mam szacunek, parę razy z nim rozmawiałem, tyle. Quote
Robi_Robson Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 13 godzin temu, zdzich123 napisał: Są też nasi wodzowie z Banicji Którzy próbowali tam wprowadzać swoje porządki i zostali sprowadzeni do parteru Myślałem , że trochę wiem o jednym i drugim forum. Ale tak czytam i nie mam pojęcia o co Zdzisławowi chodzi ? Co do pierwszego pytania " 13 godzin temu, zdzich123 napisał: To może zapytam ilu z tu obecnych nie jest na Ambrozji . Mam konta na obu forach i jeszcze na kilku innych . Ale na inne niż nasze zaglądam zaledwie 1-2 razy w roku . Najczęściej w poszukiwaniu jakiegoś kontaktu , lub konkretnego zagadnienia z dyskusji sprzed lat . Quote
Recommended Posts