mirek. Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Szanowni Państwo, W imieniu Centrum Pszczelarskiego Pasieki Michałów zapraszamy Państwa do uczestnictwa w bezpłatnej, drugiej już video-konferencji pszczelarskiej, która odbędzie się 14 lutego (niedziela) 2021 r. o godzinie 14:00 w formie transmisji na żywo za pośrednictwem serwisu YouTube pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=PBWj37UsT6A Link do wydarzenia na Facebooku: https://www.facebook.com/events/409179230190579 Cytuj
daro Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 50 minut temu, mirek. napisał: Szanowni Państwo, W imieniu Centrum Pszczelarskiego Pasieki Michałów zapraszamy Państwa do uczestnictwa w bezpłatnej, drugiej już video-konferencji pszczelarskiej, która odbędzie się 14 lutego (niedziela) 2021 r. o godzinie 14:00 w formie transmisji na żywo za pośrednictwem serwisu YouTube pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=PBWj37UsT6A Link do wydarzenia na Facebooku: https://www.facebook.com/events/409179230190579 ha ha ha ha .??? 1 Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) czy dobrze rozumiem ze to będzie Piotr Nowotny show ?? Jeszcze tylko tego misia Stańczuka brakuje i reszty składu z YT i będzie drem team. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Brzytwiarz 4 Cytuj
manio Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 3 godziny temu, Brzytwiarz napisał: czy dobrze rozumiem ze to będzie Piotr Nowotny show ?? Jeszcze tylko tego misia Stańczuka brakuje i reszty składu z YT i będzie drem team. Tam są i inne podobne figury. Szkoda czas marnować w środku dnia. 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dobry film dla tych początkujących , którzy chcą zająć się pszczelarstwem. Taki głos rozsądku bez wgłębiania się w teorie hodowlane i nowinki naukowe i technologiczne i starsi doświadczeniem pszczelarze w zasadzie powiedzą my to wszystko wiemy , ale młodzi adepci jak obserwujemy i u nas na forum , chcą iść na skróty i zaczynają naukę z postępem od internetu czy forów pszczelarskich , a nie od książek i czasopism pszczelarskich , nawet tych starych wydań książek. I przestroga dla tych co wiedzę czerpią z internetu , żeby nie ufać takim źródłom i autorom co to wszystko najlepiej wiedzą , mają parcie na szkło i przedstawiają się jako mesjasze pszczelarstwa , mają najlepszą swoją gospodarkę , mają jeden idealny ul , jeden idealny materiał z jakiego jest wykonany ul , jedną idealną rasę pszczół , jednego guru pszczelarskiego ( na przykład Dr. L...... , lub brat A....... ) Pszczelarstwo jest różnorodne i to co dobre jest w jednej strefie klimatycznej ,i na innych pożytkach , może nie zdawać egzaminu w innym klimacie i innych warunkach , że nie wspomnę już o indywidualnych preferencjach pszczelarza . 2 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Tomasz - Cynig to jest klasa!, żadne pierdolamento z kantarami na oczach, zgadzam się we wszystkim z tego nagrania, doskonały materiał dla początkującego czym się kierować. PK 3 Cytuj
Beeman Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 piotrpodhale masz racje, nie ma sie do czego deczepic. No moze pytanie #7 Od czego zacząć pszczelarzenie? @18;37 myslalem ze spogladajac na ksiazki od tego zacznie, gdzie dwa pytania dalej tam dotarl. Niestety zbyt wielu zaczyna od kupna ula z pszczolami i mysli co dalej. 1 Cytuj
Tikcop Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 a ja mam akwarium od soboty w domu ?️ 1 Cytuj
Tikcop Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 2 godziny temu, Tadek11 napisał: ( na przykład Dr. L...... , lub brat A....... ) Pszczelarstwo jest różnorodne i to co dobre jest w jednej strefie klimatycznej ,i na innych pożytkach , może nie zdawać egzaminu w innym klimacie i innych warunkach , że nie wspomnę już o indywidualnych preferencjach pszczelarza . buahaha, ale kawał się panu udał Cytuj
manio Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 7 minut temu, Tikcop napisał: a ja mam akwarium od soboty w domu ?️ ja zlikwidowałem po 30 latach i ciągle mi ich brakuje, ale nie miałem już czasu i sił na wszystko , pszczoły wygrały. Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 17 Stycznia 2021 Opublikowano 17 Stycznia 2021 3 hours ago, manio said: ja zlikwidowałem po 30 latach i ciągle mi ich brakuje, ale nie miałem już czasu i sił na wszystko , pszczoły wygrały. Zainwestować w sterownik i sprzęt i będzie samo dozować mieszać karmić świecić, pH ustawiać i CO2 dozować. Cytuj
manio Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 8 godzin temu, Brzytwiarz napisał: będzie samo samo to się co najwyżej s...doli . Identycznie niektórzy wyobrażają sobie hodowlę pszczół Pańskie oko konia tuczy ... 2 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 12 godzin temu, Tikcop napisał: a ja mam akwarium od soboty w domu ?️ Grzejnik pękł ? ? 1 Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 1 hour ago, manio said: samo to się co najwyżej s...doli . Identycznie niektórzy wyobrażają sobie hodowlę pszczół Pańskie oko konia tuczy ... Działa to już u kolegi latami i sobie chwali. Ale fakt trzeba też mieć wiedzę. Rybki prostsze niż pszczoły do hodowli 1 Cytuj
Quidam Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Chociaż to off-top odpiszę; 36 minut temu, Brzytwiarz napisał: Rybki prostsze niż pszczoły do hodowli Zbytnie uogólnienie, chyba, że masz na myśli karasie w stawie. Mam akwarium i rybki, mam również pszczoły i nie odważyłbym się napisać, że rybki to pikuś w porównaniu do pszczół. Pomyśl o morszczakach (akwarium słonowodne) - to dopiero wyższa szkoła jazdy, odpieniacze, falwoniki, lampy, kondycjometry itp. Nie wspomnę, że żywe akwarium morskie i koszty utrzymania (powiedzmy powyżej 300 l) to niebotyczne koszy energii. Przy nich hodowla pszczół to dopiero pikuś... 1 Cytuj
Turqs Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Może nie jest to szkolenie ale w mojej ocenie interesujące. Co prawda w języku angielski ale jeśli ktoś ma potrzebę może wspomagać się napisami. Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Turqs 1 Cytuj
baru Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nie wiem co jest, napisy tylko w J.Angielskim 1 Cytuj
Krzyżak Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jak potrzebujesz, to translatory /jako wtyczki do przeglądarek/ w locie tłumaczą napisy na polski. Cytuj
baru Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Teraz wszystko gra , na innych było tłumaczenie ,a tutaj po wybraniu j.polskiego znikały napisy . Teraz ok. 3 godziny temu, Krzyżak napisał: Jak potrzebujesz, to translatory /jako wtyczki do przeglądarek/ w locie tłumaczą napisy na polski. Dzięki spróbuję skorzystać . Jest tego trochę . Cytuj
Rafall Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Link do informacji o szkoleniach online http://www.cabankachrzanow.pl/category/aktualnosci/?page_number_4=1&page_number_55=1&page_number_23=3&page_number_31=3&page_number_29=3&page_number_39=2&page_number_50=2&page_number_57=3&page_number_46=2&page_number_25=2&page_number_5=4&page_number_54=2&page_number_40=2&page_number_44=2&page_number_8=3&page_number_10=3&page_number_28=2&page_number_41=3&page_number_59=2&page_number_38=1&page_number_37=2&page_number_22=2&page_number_19=2&page_number_33=2&page_number_0=2&page_number_14=1&page_number_51=2&page_number_27=2&page_number_49=2&page_number_52=2&page_number_42=2&page_number_18=2&page_number_9=2&page_number_64=2 Cytuj
baru Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Ten mój link nie czynny bo po wykładzie edytowali webinar. I wrzucili jeszcze raz ? Cytuj
Tadek11 Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 2 minuty temu, baru napisał: Ten mój link nie czynny bo po wykładzie edytowali webinar. I wrzucili jeszcze raz ? Czyli ten nie czynny usuwam do kwarantanny. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi