Bohtyn Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 No to zacznę: Tak jak umię. Dużo, dużo zdrowia szczęścia i pomyślności w naszych pasiekach Z Okazji Świąt Bożego Narodzenia. Wszystkiego najlepszego, dla Wszystkich. Cytuj
Słowian Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja również życzę: Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia I niech nam wszystkim św. Ambroży dopomoże w Nowym Roku Najlepszego !!!! Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Najlepszego dla Was wszystkich i Waszych bliskich. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Składam Wszystkim Kolegom i Koleżankom tradycyjnie zdrowych , spokojnych , smacznych Świąt Bożego Narodzenia I nadziei na przyszłość pszczelarstwa w Polsce. Na przekór tym co to na ustach mają miód a w sercu lód. Tadek Cytuj
kubek33 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Szanowni Forumowicze i Czytelnicy tego Forum!Wszystkim Pszczelarzom i ich Rodzinom ślę życzenia wspaniałych, ciepłych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym Roku 2017! Niech spełniają się Wasze marzenia - nie tylko pszczelarskie!Moc gorących pozdrowień świątecznych dla wszystkichżyczy i przesyła Jacek z rodziną i całą swoją zwierzyną - pszczółkami i psem pszczelarskim Łaciatym Cytuj
MAZI Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wszystkiego dobrego dla Wszystkich, a w szczególności dla tych wredot, z którymi musi się najwięcej człowiek namęczyć, bo ciągle mają inne zdanie :-P A z tego dobrego to każdy niech sobie wybierze coś dla siebie, a ode mnie Zdrowia, Radości, Miłości i Szczęścia oraz tego, żebyśmy pamiętali jaki jest sens tych Świąt, Świąt Bożego Narodzenia! 1 Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich obecnych i przyszłych pszczelarzy i pszczelarek. Wam wszystkim, życzę świąt spędzonych w gronie rodzinnym, uli pod choinką, i roju pszczół w sercach (bo w głowach już je mamy) Na Nowy Rok, życzę wszystkim żebyśmy wszyscy mieli zdrowie, a nasze dziewczyny żeby miały go jeszcze więcej. Życzę wam jeszcze, żebyście przeczytali wszystkie książki o pszczołach jakie znajdziecie oraz, obejrzeli wszystkie filmy i zebrali po 100 kg miodku z każdego ula. Naszemu forum, życzę żeby rozrastało się ponad miarę i żeby każdy pszczelarz znalazł tu wiedzę której szuka, zwłaszcza na początku. życzą Daniel z żoną Kasią Cytuj
bogor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zdrowych i Wesołych Swiąt wszystkim. Cytuj
sok_mir Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 No i ja zycze Wam Zdrowych Wesolych i Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia Cytuj
chudy1579 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Świętego w kominie , prezentów po szyję , zielonej choinki , prezentów trzy skrzynki , zimnego szampana i sylwka do rana życzy Chudy1579 Cytuj
daro Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Kurcze komuś przez pomyłkę wywaliłem życzenia - najmocniej przepraszam . Cytuj
kubek33 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 daro nie pij więcej :D i co by się nie działo WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 daro nie pij więcej :D Pij , pij. Nie żałuj sobie . Człowiek nie kaktus pić czasem musi . A jak nie teraz , to kiedy ? W Święta pewnie pójdziesz do pracy i musisz mieć ostre i proste widzenie 1 Cytuj
Bożena Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia Cytuj
morzedzungli Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wspaniałych świąt Bożego Narodzeniaspędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,samych szczęśliwych dni w nadchodzącym rokuoraz szampańskiej zabawy sylwestrowej Życzę wszystkim forumowym koleżankom kolegom Karol Cytuj
joasia Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zdrowych, spokojnych, błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczów i ich rodzin! Cytuj
daro Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Niczyich życzeń nie wywalam. Przeniosłem ,raz upuściłem i pobiłem bo nie umiem ( nie mogę ) przywrócić. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wszystkim forumowiczom życzę pogodnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej,wspaniałej atmosferze. A w Nowym Roku 2017 życzę zdrowia! i jeszcze raz zdrowia! dla nas i dla naszych pszczółek. Cytuj
Tomzo Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
Nacek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wesołych, zdrowych a przedewszystkim błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich pszczelarek, pszczelarzy oraz kandydatów na pszczelarzy. Ignac Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Wielkimi krokami zbliżają się święta . Więc świątecznie ... 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Wszystkim Kolegom i Koleżankom tradycyjnie zdrowych , spokojnych , smacznych Świąt Bożego Narodzenia I nadziei na przyszłość pszczelarstwa w Polsce. Na przekór tym co to na ustach mają miód a w sercu lód. I żeby zima wreszcie była zimą Tadek 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi