Bożena Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych Nie ma takich słów, które oddałyby żal jaki czujemy po stracie bliskich i takich, które mogłaby nas w takiej chwili pocieszyć, dlatego jedynie napiszę, iż łączę się w tym ogromnym smutku razem z Tobą, oraz wiarą iż zamknęły się za Nim bramy na ziemi, by mogły otworzyć się przed Nim bramy niebios, gdzie nie istnieje pośpiech, ból ani smutek... Łącząc się w żałobie i smutku po śmierci Twojego Taty chciałabym złożyć kondolencje i wyrazy współczucia Tobie i całej rodzinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netto Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Znam ten ból .. ja pożegnałem swojego ojca we wrześniu zeszłego roku po długiej chorobie .. Składam najszczersze kondolencje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Szczere wyrazy współczucia dla Ciebie Robercie i całej Twojej rodziny. „Umiera się nie dlategoby przestać żyć,lecz po to by żyć inaczej” Z wyrazami smutku Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzich123 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Przyjmij wyrazy współczucia , jesteśmy z Tobą na dobre i złe chwile . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sok_mir Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 I ja znam juz ten bol Wyrazy wspolczucia dla calej Rodziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Przyjmij Robert kondolencje. Wyrazy współczucia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyrneh Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Robercie - Przyjmij Wyrazy Współczucia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 I moje kondolencje.Robert trzymaj się.PK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Imker Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Wyrazy Współczucia Robert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpand Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Przypuszczam, że żadne słowa Cię nie pocieszą. Niestety jedyne co możemy zrobić, to wesprzeć Cię dobrym słowem. Bądź silny w tej ciężkiej chwili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAZI Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Wyrazy współczucia, jesteśmy z Tobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślężańskie Miody Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Robert przyjmij moje najszczersze kondolencje dla ciebie i całej twojej rodziny. Bądźcie silni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joasia Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 I ja się dołączam , wyrazy współczucia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekF Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Robercie! - ode mnie też przyjmij .... PF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariopalmeral Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Robercie wyrazy współczucia i szczere kondolencje aby każdy z nas był silny w tym momencie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Jak Bożena napisała nie mogłem . Wysłałem e-maila. Ci co pozostają w naszej pamięci nie odchodzą nigdy. Trzym się chłopie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Dziękuję Wam wszystkim .Z Wami jest lżej na duszy ...Życie ziemskie jest ulotne .Nie znamy dnia , ani godziny ... Nagle przychodzi ten dzień , kiedy nasz ziemski etap się kończy ...Oby po nim nastąpił nowy ... bez trosk zmartwień i problemów doczesnych , kolejny ... lepszy etap ludzkiej egzystencji .To normalna kolej rzeczy , że ludzie przychodzą na świat , przechodzą przez życie i kiedy nadejdzie ich czas odchodzą ...Lecz pustka , która w tym momencie powstaje zawsze jest trudna do zaakceptowania ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich najbliższych. Wiem że nasze kondolencje nie ukoją Twojego bólu, ale jak pisali już inni, wiedz że jesteśmy z Tobą na dobre i złe chwile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 wiedz że jesteśmy z Tobą na dobre i złe chwile. Wiem o tym i bardzo Wam wszystkim za to dziękuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzak123 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny. Trzymajcie się jakoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohtyn Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Szczere wyrazy współczucia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słowian Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Szczere kondolencje z Osieka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumblebee Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Robert....Szczere kondolencje.Szkoda że nie nie będę miał okazji porozmawiać ponownie z Twoim Tatą w Kaczej dolinie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Bóg tak chciał. Wyrazy współczucia Robi dla Ciebie i całej rodziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogor Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Serdeczne wyrazy współczucia dla Was. W zeszłym roku odeszła moja mama ,więc znam ten ból. Niech Bóg doda Wam sił i wiary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts